beautycycle™ Water Skin Care Product Set review | Beauty Sunday

14 September, 2014
Language: English

beautycycle™ Water Skin Care Product Set review 2- DoYouSpeakGossip.comΣήμερα αποφάσισα ότι ήταν επιτέλους καιρός να ξεκινήσω αυτήν την νέα στήλη που είχα στο μυαλό μου από την αρχή της χρονιάς, η οποία θα λέγεται “Beauty Sunday”. Η στήλη Beauty Sunday δεν πρόκειται να είναι εβδομαδιαία, αλλά πιο πολύ συμπληρωματική στήλη στα ήδη υπάρχοντα άρθρα (όταν υπάρχει υλικό), όπου θα κάνω reviews προϊόντων με τον δικό μου τρόπο. Πιθανότατα αυτό (ίσως και τα επόμενα) θα είναι αρκετά μεγάλο, οπότε ελπίζω να το διαβάσετε και να το βρείτε χρήσιμο (αν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε την εισαγωγή και να περάσετε κατευθείαν στα  reviews, αλλά θα ήθελα πολύ να κάνω την κατάλληλη εισαγωγή και παρουσίαση της σειράς).

Η beautycycleείναι μια σειρά ομορφιάς της εταιρείας Amway και αποτελείται από προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και προϊόντα μακιγιάζ. Η κατηγορία περιποίησης της επιδερμίδας αποτελείται από 4 σειρές, βασισμένες στις ανάγκες του δέρματος, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας: Η σειρά Earth (Γη)  είναι κατάλληλη για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες, η Water (νερό) για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες, η Air (αέρας) – περιέχει ένα σύστημα αναζωογόνησης της επιδερμίδας – είναι κατάλληλη για ηλικίες 30+, και είναι ότι πρέπει για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Και τέλος, η σειρά Fire (φωτιά) βοηθά στην επανενεργοποίηση όλων των τύπων δέρματος και πυροδοτεί τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως οι μαύροι κύκλοι και οι κηλίδες. Όλα τους έχουν μέσα στο σύμπλεγμα MicroquadComplex το οποίο βελτιστοποιεί την επενέργεια των στοιχείων της φύσης στην επιδερμίδα, παρέχοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα τα φυσικά προβιοτικά γιαουρτιού προσφέρουν έξτρα τόνωση, βοηθούν στην ενεργοποίηση της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας να προσλαμβάνει οξυγόνο και συμβάλλουν στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

Πριν από ένα μήνα και κάτι, παρέλαβα όλη την σειρά του Νερού από την Amway Hellas, για να τη δοκιμάσω. Χάρηκα πάρα πολύ όταν άνοιξα τη σακούλα και ανακάλυψα ότι περιείχε τη σειρά αυτήν, καθώς η σειρά του Νερού δεν μου είναι άγνωστη και σίγουρα δεν μου είναι άγνωστα και τα προϊόντα της Amway. Είμαι χρόνια πελάτισσα της εταιρείας, και την αγαπώ γιατί τα προϊόντα της είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον και είναι υψηλής ποιότητας. Για το λόγο αυτόν τα εμπιστεύομαι καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια για την περιποίησή μου. Για την ακρίβεια ήταν ήδη η 3η φορά που είχα αγοράσει τη λοσιόν της σειράς, όταν παρέλαβα αυτό το σετ (αλλά περισσότερα για την άποψή μου παρακάτω) και χάρηκα πολύ που μου δινόταν η ευκαιρία να δοκιμάσω την ολοκληρωμένη σειρά.

Σύμφωνα με το site της εταιρείας: «Τα προϊόντα της σειράς Νερό beautycycle ικανοποιούν την ανάγκη πλούσιας ενυδάτωσης της κανονικής προς ξηρή επιδερμίδας. Μια σειρά προϊόντων βαθιάς ενυδάτωσης που βοηθάνε στην κυκλοφορία των ενυδατικών στοιχείων και προστατεύουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση.

Κύριο συστατικό της σειράς είναι το εκχύλισμα άγριου πανσέ που βοηθά στην σε βάθος κυκλοφορία των ενυδατικών συστατικών από το εξωτερικό προς το εσωτερικό της επιδερμίδας και αντίστροφα, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας από το σύμπτωμα της ξηρότητας. Η επιδερμίδα αναζωογονείται και αποκτά λαμπερή όψη.» Ακριβώς ότι χρειάζεται και η δική μου επιδερμίδα καθώς είναι ιδιαίτερα ξηρή και αφυδατωμένη.

beautycycle™ Water Skin Care Product Set review 3- DoYouSpeakGossip.com

beautycycle™ Water Hydrate Replenish Cleanser

 Τι κάνει: Απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ αφήνει αίσθηση άνεσης και ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. Η προτεινόμενη χρήση είναι η εφαρμογή σε νωπή επιδερμίδα με τις άκρες των δακτύλων, κάνοντας απαλό μασάζ, και καλό ξέπλυμα με ζεστό νερό, αλλά εγώ προτιμώ να βάζω λίγο από το προϊόν πάνω σε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και αργότερα να το αφαιρώ με τη λοσιόν.

Η άποψή μου: Είναι ένα εξαιρετικό γαλάκτωμα καθαρισμού. Αφήνει το δέρμα απαλό, σαν να φοράς ήδη κρέμα και αφαιρεί ικανοποιητικά το μακιγιάζ.

Θα το αγόραζα ξανά; Ναι, θα το αγόραζα, γιατί είναι ένα πολύ καλό προϊόν και ταιριάζει στην επιδερμίδα μου.

Για τους σκοπούς αυτού του review, του δίνω 5 αστεράκια! ★★★★★

 

beautycycle™ Water Hydrate Replenish Toner

Τι κάνει: Βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της και βελτιώνει την ελαστικότητα της, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η άποψή μου: Όπως σας είπα παραπάνω αυτό είναι το 3ο μου μπουκάλι που αγοράζω από αυτήν την σειρά (ακόμα δεν ξεκίνησα εκείνη που μου στείλανε) και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Ταιριάζει πολύ με τον τύπο της επιδερμίδας μου και μου δίνει μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας, ενώ παράλληλα κάνει το δέρμα μου πιο απαλό και λείο. Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ, όχι μόνο μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού, αλλά πολλές φορές μέσα στην μέρα, όταν νιώθω ότι το δέρμα μου το έχει ανάγκη. Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μου δίνει την αίσθηση ότι εξισορροπεί την επιδερμίδα μου, τόσο από λιπαρότητα, που μπορεί να εμφανιστεί κατά διαστήματα, όσο κι από ξηρότητα.

Χρήση: Βάζω μια μικρή ποσότητα σε ένα δίσκο ντεμακιάζ και το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος μου, πριν βάλω ενυδατική ή όταν νιώσω ότι το χρειάζεται.

Θα το αγόραζα ξανά; : Σίγουρα ναι! Είναι η λοσιόν της επιλογής μου!

Βαθμολογία: ★★★★

 

beautycycle™ Water Hydrate Replenish Day Creme with SPF 15 UVB/UVA

beautycycle™ Water Skin Care Product Set review 5- DoYouSpeakGossip.comΤι κάνει: Προστατεύει το δέρμα από τη βλαβερή επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων και των ελευθέρων ριζών. Βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει πιο σφριγηλή και πιο απαλή. Αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας από μέσα και την συγκρατεί.

Η άποψή μου: Είναι μια λεπτόρρευστη και ελαφριά κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 15 UVB/UVA. Κατά τη γνώμη μου, είναι λιγάκι πιο λιπαρή απ’ότι θα την προτιμούσα. Χρειάζεσαι μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα και πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτική για να μην σου βγάλει λιπαρότητα. Σε μένα, δεν απορροφάται τόσο γρήγορα (αν και έχω ήδη παρατηρήσει διαφορές και καλύτερη απορρόφηση σε συνδυασμό με την νέα Artistry Advanced Skin Refinisher πριν την εφαρμογή της – αλλά περισσότερα για αυτό σε μελλοντικό review). Δεν θα την πρότεινα ως ενυδατική ακριβώς πριν από το μακιγιάζ, εκτός αν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας να την αφήσετε να απορροφηθεί ή αν πραγματικά βάλετε μια μικροσκοπική ποσότητα. Έρχεται σε βαζάκι των 60ml, αλλά επειδή δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ απευθείας τα δάχτυλα μου για να την βγάλω από μέσα, χρησιμοποιώ μια ειδική σπάτουλα (θα σας βάλω φωτογραφία παρακάτω).

Θα την αγόραζα ξανά; Μάλλον όχι, γιατί ειλικρινά δεν κάθισε τόσο καλά στην δική μου επιδερμίδα, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που έκαναν καλύτερη δουλειά, αλλά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το προϊόν μέχρι να μου τελειώσει, για να έχω καλύτερη άποψη επί του θέματος. Επειδή όμως δεν βόλεψε εμένα, δεν σημαίνει ότι δεν θα βολέψει κι εσάς, γιατί κάθε δέρμα είναι διαφορετικό κι έχει άλλες ανάγκες. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε πάνω σας, για να δείτε αν σας βολεύει πριν την αγοράσετε.

Βαθμολογία: ★★★☆☆

3 αστεράκια μόνο επειδή δεν με βόλεψε όσο περίμενα, σαν ενυδατική/κρέμα ημέρας.

 

beautycycle™ Water Hydrate Replenish Night Crème

 beautycycle™ Water Skin Care Product Set review 4- DoYouSpeakGossip.comΤι κάνει: Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και βοηθά στη λείανση των λεπτών γραμμών. Πείτε καληνύχτα στην ξηρή επιδερμίδα!

Η άποψή μου: Αυτή η κρέμα είναι πιο παχύρευστη από την κρέμα ημέρας. Έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και είναι πολύ ενυδατική, ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα απαλό και όσο ελαστικό πρέπει. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να δείτε αποτελέσματα, και σας εγγυώμαι ότι θα αρχίσετε να τα βλέπετε από το επόμενο κιόλας πρωί. Έρχεται σε βαζάκι των 60ml σαν το αδερφάκι του, την κρέμα ημέρας, και χρησιμοποιώ επίσης την ειδική σπάτουλα για να πάρω την κρέμα από το βαζάκι, πριν την εφαρμόσω σε πρόσωπο, λαιμό και στήθος.

Θα την αγόραζα ξανά;: Σίγουρα, ΝΑΙ! Πραγματικά την αγάπησα και δηλώνω ένοχη στην χρήση παραπάνω ποσότητας από του κανονικού, όταν το δέρμα μου είναι πολύ ξηρό και τραβάει, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την έχω ήδη φτάσει κάπου στη μέση! Ουπς!

Βαθμολογία: ★★★★

Την χρησιμοποιώ χωρίς διακοπή κάθε βράδυ από τη μέρα που έφτασε στα χέρια μου κι έχω ήδη πει καληνύχτα στην ξηρή επιδερμίδα!

 beautycycle™ Water Skin Care Product Set review 6- DoYouSpeakGossip.com

beautycycle™ Water Skin Care Product Set review - DoYouSpeakGossip.com

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά των τεσσάρων προϊόντων εδώ, ή μπορείτε να τα αγοράσετε ξεχωριστά.

Λιανική τιμή: 42.79 EUR

 

Ευχαριστώ πολύ την Amway Hellas που μου έστειλε τα προϊόντα για δοκιμή

Και ευχαριστώ όλους εσάς που διαβάσατε αυτό το τεράστιο άρθρο.

Ελπίζω να απολαύσατε αυτό το (μεγάλο!) review. Θα επιστρέψω με νέα πολύ σύντομα.

Τα λέμε αύριο με ένα νέο outfit post!

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

8 comments on “beautycycle™ Water Skin Care Product Set review | Beauty Sunday

  1. Ειλικρινά το καταευχαριστήθηκα αυτό το review!! Τόσο όμορφο και αναλυτικό 🙂 Μπράβο σου Μαρκέλλα μου!!
    Μπαίνω στον πειρασμό να δοκιμάσω κάτι από την εταιρία με την πρώτη ευκαίρια χιχιχ
    Kleoniki recently posted..Bioten shower cream & cleansing wipes | ReviewMy Profile

    • Ωωω σε ευχαριστώ πολύ Κλεονίκη μου! Μεγάλο κοπλιμέντο όταν έρχεται από εσένα που ξέρεις από reviews! <3
      Έχει πολύ καλά προϊόντα η εταιρεία, και καλλυντικά και μη. Αξίζουν μια ευκαιρία, σίγουρα!

    • It’s relatively new. It’s been out for some years now, at least in Greece. Maybe in USA it’s been out for longer, I don’t know. Take a look at the US site, maybe you can find some info there.

    • Sigoura periektikotato, me tetoio megethos! hehe 😀
      Xairomai poli pou sas arese kai afierwsate xrono sto na to diavasete! Sigoura tha akolouthisoun kai alla! 🙂

  2. Wow, excellent reviews – i wrote in the plural, since you showed more products. And guess what? Next time I am there I will buy the Beautycycle Water Hydrate Replenish Night creme, since you said it’s amazing and a bit thicker than other creams! I remember once a friend saying that is good for very very cold days, to be worn during the day! I tried what she said and founnd out she was right (when I “got” -22 degrees C once – OK, that was extreme). So I want this cream for the next winter! Thank you so much for showing it, I love to know about creams! Makia!
    Denise recently posted..Such a month!My Profile

    • Thank you so much for reading them my sweet Denise. I’m glad you want to try the night cream because it’s truly amazing. If you have normal to dry skin, I’m sure it will be perfect for you! I’ll definitely order one to give you/send you! I’m currently testing their Advance Skin Refinisher which is something like a cream serum, you apply before your cream and after the toner, and it says it does wonder with the pores of the skin. I’ll keep trying it for some time, and I’m definitely writing a review about that too.
      Makia!

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge