Artistry Advanced Skin Refinisher review | Beauty Sunday

9 November, 2014
Language: English

Artistry Advanced Skin Refinisher review - Beauty Sunday - DoYouSpeakGossip.com

Το Artistry Advanced Skin Refinisher, είναι μέρος της σειράς Artistry Intensive Skincare της εταιρείας Amway, που προσφέρει επαγγελματική περιποίηση της επιδερμίδας από την άνεση του σπιτιού σας.

Σύμφωνα με το site της Amway: “Η ARTISTRY αποκαλύπτει την πλέον προηγμένη καθημερινή ανασύσταση της επιδερμίδας με εντυπωσιακά οφέλη λείανσης, συγκρίσιμα με μια επαγγελματική κλασματική θεραπεία με λέιζερ, για βελούδινη αίσθηση και αψεγάδιαστο φινίρισμα της επιδερμίδας. Τα πατενταρισμένα συστατικά απολέπισης χωρίς οξέα, επαναδομούν ήπια την επιφάνεια της επιδερμίδας, χαρίζοντας άμεσα στην άγρια και θαμπή επιδερμίδα μια αψεγάδιαστη, λεία υφή χωρίς γυαλάδες. Τα υψηλής συμπύκνωσης εκχυλίσματα βοτάνων διεισδύουν σε βάθος κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη φυσική προστασία του δέρματος και μειώνοντας σημαντικά το μέγεθος των πόρων.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά από την πρώτη εφαρμογή. Χάρη στην τακτική χρήση τα αποτελέσματα αυξάνονται και επιφέρουν τόσο φυσικά, όσο και ορατά οφέλη στην επιδερμίδα.

Τα οφέλη του ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher μπορούν να συγκριθούν με επαγγελματικές κοσμετολογικές θεραπείες, αλλά στην άνεση του σπιτιού σας.

Δερματολογικά ελεγμένο και ελεγμένο κατά των αλλεργιών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.»

 

Οφέλη και πάλι σύμφωνα με το site:

« Εκπληκτική αίσθηση και εμφάνιση, που μπορείτε να παρατηρήσετε και να νιώσετε από την πρώτη κιόλας χρήση.

– Εντυπωσιακά οφέλη λείανσης της επιδερμίδας συγκρίσιμα με επαγγελματικές θεραπείες

– Λείανση και εκλέπτυνση της επιδερμίδας μέσω ενός μοναδικού συνδυασμού συστατικών αναζωογόνησης

– Σύσφιξη των πόρων και έλεγχος της λιπαρότητας.»

 Artistry Advanced Skin Refinisher review 2- Beauty Sunday - DoYouSpeakGossip.com

Η αξιολόγησή μου:

Αυτό είναι σαφέστατα ένα προϊόν που ταιριάζει καλύτερα σε επιδερμίδες με εμφανείς πόρους και τάση για ακμή, οπότε θα έλεγα ότι λειτουργεί καλύτερα σε λιπαρές επιδερμίδες παρόλο που αναφέρει ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

Όντως αισθάνθηκα το δέρμα μου άμεσα αναζωογονημένο ακόμα και μετά την πρώτη μόλις χρήση. Έχει ευχάριστο άρωμα, και μου θυμίζει όλα τα κρεμώδη προϊόντα της επωνυμίας Artistry που έχουν παρόμοια. Ένιωσα το δέρμα μου πιο ενυδατωμένο, ακόμα και πριν το μακιγιάζ, αν και το χρησιμοποίησα κυρίως πριν από την κρέμα νυκτός μου. Η αντλία του κάνει πολύ εύκολη την χρήση του καθώς παίρνεις όση ποσότητα χρειάζεσαι χωρίς να σπαταλάς προϊόν, και φυσικά το προστατεύει από τα μικρόβια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Παρόλα αυτά, κατά τη γνώμη μου, και μιλάω μονάχα για τον εαυτό μου, και το δικό μου δέρμα, σε μένα δεν δούλεψε όσο καλά περίμενα. Βλέπετε, το δέρμα μου είναι πολύ ξηρό με τάσεις αφυδάτωσης, και αν και αρχικά φάνηκε να μου ταιριάζει, αφού το χρησιμοποίησα για δύο εβδομάδες κάθε πρωί και βράδυ, ένιωσα ότι είχα αντίθετα αποτελέσματα. Οι πόροι της επιδερμίδας μου (οι οποίοι να σημειώσω, δεν είναι ιδιαίτερα εμφανείς), άρχισαν να γίνονται εμφανείς, και εμφάνισα μικροσκοπικά σπυράκια, σε διάφορα σημεία όπου είχα εφαρμόσει την κρέμα. Έπειτα από αυτό ομολογώ ότι σταμάτησα να την χρησιμοποιώ για κάποιο διάστημα, μέχρι που την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δυστυχώς και πάλι είχα τα ίδια αποτελέσματα. Ίσως έτσι να λειτουργεί το προϊόν, δηλαδή να καθαρίζει τους πόρους, πριν τους μικρύνει και κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο ομοιόμορφο και λείο. Μπορεί απλά εγώ να μην του έδωσα τον απαραίτητο χρόνο που χρειαζόταν. Ή ίσως απλά δεν ταίριαξε σε μένα. Το δέρμα του καθενός αντιδρά διαφορετικά σε προϊόντα, και το δικό μου δείχνει ευαισθησία σε πολλά προϊόντα.

Απ’την άλλη η ξαδέρφη μου, της οποίας το δέρμα είναι όντως λιπαρό και με τάσεις ακμής, έχει δει σημαντική διαφορά στην εμφάνιση των πόρων και στην επιδερμίδα της χρησιμοποιώντας το κάθε μέρα για πάνω από ένα μήνα. Οπότε στον καθένα μας λειτουργεί διαφορετικά κάθε προϊόν. Εγώ θα έλεγα, αν θέλετε να το δοκιμάσετε, απευθυνθείτε σε κάποιον Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway, ή στην ίδια την εταιρεία, για να δοκιμάσετε το προϊόν και να κρίνετε από μόνοι σας.

 

Θα βρείτε το προϊόν εδώ

Τιμή Λιανικής με ΦΠΑ: 66,42 EUR

Βαθμολογία:

★★★★☆

Δίνω στο προϊόν 4 αστεράκια γιατί δεν ταίριαξε με την επιδερμίδα μου (ίσως όμως ταιριάξει στη δική σας) και γιατί η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη κατά τη γνώμη μου.

Το προϊόν μου στάλθηκε από την εταιρεία PR με την οποία συνεργάζεται η Amway Hellas

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

 

Language: English


Feel free to Gossip about it:

4 comments on “Artistry Advanced Skin Refinisher review | Beauty Sunday

    • Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Σαν πιο σχετική με τον χώρο από ότι εγώ η γνώμη σου είναι πολύ σημαντική για μένα! <3
      Πιστεύω ότι εσένα θα σου ταίριαζε. Μακάρι να μου είχε μείνει αρκετό για να στο έδινα να το δοκιμάσεις.

    • Καλέ μια χαρά είναι η επιδερμίδα σου. Λεία και πανέμορφη. Δεν έχεις εμφανή ακμή ή πόρους. Αλλά ίσως όντως σε βόλευε, καθώς βοηθάει και με την λιπαρότητα και αν θυμάμαι καλά η επιδερμίδα σου είναι προς το λιπαρό.

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge