November 2014 | Wishlist

3 November, 2014

November 2014 wishlist - DoYouSpeakGossip.comThis month, may have started with a review, but I couldn’t not post the monthly wishlist as well. Some of the items pictured are just things I have in mind buying, like a pair of light grey pumps (not necessarily this exact pair, but this one is also gorgeous!), or the Estee Lauder Advanced Night Repair, which I’m hoping to eventually buy before Christmas. But the others are just items that drew my attention, and would love having, like the 2 bags above and that cute sweatshirt with the clever graphic. Which is your favorite this month?

Αυτός ο μήνας μπορεί να άρχισε με review, αλλά δεν μπορούσα να μην ανεβάσω και την καθιερωμένη πλέον μηνιαία λίστα επιθυμιών μου. Κάποια από τα προϊόντα που βλέπετε παραπάνω, είναι πράγματα που έχω στο μυαλό μου να αγοράσω όπως οι γκρι γόβες (όχι απαραίτητα οι συγκεκριμένες, αλλά ομολογώ αυτές είναι πολύ όμορφες) και το Estee Lauder Advanced Night Repair, που θέλω εδώ και καιρό, και ελπίζω να το αποκτήσω πριν τα Χριστούγεννα. Αλλά τα υπόλοιπα είναι απλά κάποια που τράβηξαν την προσοχή μου και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω, όπως οι δύο γκρι/μπεζ τσάντες και το φουτεράκι. Ποιο είναι το αγαπημένο σας αυτόν τον μήνα;

 

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

27 comments on “November 2014 | Wishlist

  1. Και εγώ σίγουρα θέλω κάποια τσάντα και κάποιο μποτάκι με λίγο τακούνι για να συνηθίζω σιγά σιγά 🙂
    Πολύ ωραίες οι επιλογές σου!! Ελπίζω να τα αποκτήσεις!!
    Kleoniki recently posted..Autumn sunsetMy Profile

    • Ωραία τα μποτάκια με το τακούνι. Να πάρεις. Νομίζω θα σε βολέψουν πολύ.
      Να’σαι καλά! Χαίρομαι που σου άρεσαν!

  2. Το φουτερακι και οι γόβες μ αρέσουν πολύ! Ελπιζω να τα αποκτήσεις σύντομα. Αν θες περνα απο το μπλογκ μου να μου πεις τη γνωμη σου για ενα outfit. Τα λεμε!
    Christina recently posted..My Mar.K Statement Necklace!My Profile

    • Σε ευχαριστώ πολύ! Να’σαι καλά!
      Πέρασα τις προάλλες, αλλά θα ξαναπεράσω το συντομότερο δυνατόν. Είμαι πιεσμένη τώρα τελευταία με το χρόνο μου, αλλιώς θα ερχόμουν πιο συχνά.

        • Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλη blogger, όπως λες. Και το σχόλιο σου μου φαίνεται ειρωνικό. Bloggers ή μη, όλοι μας έχουμε υποχρεώσεις και προσωπικά προβλήματα να λύσουμε που δεν αφορούνε μόνο τα blog μας προφανώς. Αλλά δεν θα αναλύσω ποια είναι αυτά στο ίντερνετ, καθώς δεν αφορούνε κανέναν άλλο.
          Καλημέρα!

          • Συγγνώμη αν νομίζεις πως σε πρόσβαλα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Απλά βλέπω πως το blog όπως και το fb τα δουλεύεις πολύ και υπέθεσα πως ο χρόνος σου έχει περιοριστεί. Ζητώ και πάλι συγγνώμη αν σε έκανα να νοιώσεις θιγμένη. Θα είμαι πιο προσεκτική άλλη φορά. Εξάλλου δεν γνωριζόμαστε για να ξέρεις τι σόι άνθρωπος είμαι. Καλή συνέχεια!
            Christina recently posted..Working Spaces: Emily Henderson’s Studio!My Profile

            • Με συγχωρείς που το εξέλαβα έτσι, αλλά πραγματικά μου φάνηκε ειρωνικό και δεν είναι λίγες οι φορές που στο ίντερνετ βλέπεις τέτοια σχόλια. Σίγουρα δεν σε ξέρω προσωπικά, για να γνωρίζω τι άνθρωπος είσαι και μου βγήκε αμυντική στάση στο σχόλιό σου.
              Το blog προσπαθώ να το δουλεύω όσο συνήθως, δηλαδή στάνταρ 3 (με 4) ποστ την εβδομάδα. Όσο για το Facebook, είναι ακόμα πιο εύκολο πλέον λόγω κινητού. Πολύ πιο εύκολο δηλαδή από τον χειρισμό του ίδιου του blog. Αυτά από μόνα τους παίρνουν αρκετό χρόνο, αλλά αν τα συνδυάσεις με το νέο μου εγχείρημα το Stylishly Beautiful, ένα σχετικά νέο site όπου εγώ και κάποιοι άλλοι φίλοι blogger γράφουμε καθημερινά, κι έχω την “αρχισυνταξία” του, τότε ο χρόνος μειώνεται δραματικά. Και φυσικά όπως είπα υπάρχουν κι άλλες δουλειές και προβλήματα που πρέπει να γίνουν και λυθούν στον πραγματικό κόσμο…Αυτό εννοούσα με το σχόλιό μου τις προάλλες, και με συγχωρείς και πάλι που το εξέλαβα έτσι….
              Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις! Εννοείται ότι με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω και πάλι από το blog σου! Προσπαθώ να οργανώνω το πρόγραμμα μου με τρόπο που να τα προλαβαίνω όλα, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο αυτές τις μέρες…

    • Το Advanced Night Repair είναι πολύ καλό. Το έχω δοκιμάσει σε δείγμα και είδα μεγάλη διαφορά στο δέρμα μου, που συνήθως είναι ξηρό και αφυδατωμένο, αλλά είχα διαβάσει και πολύ καλά reviews στο παρελθόν. Η τιμή είναι τσιμπιμένη. Το μεγάλο στα 50ml αν δεν κάνω λάθος πάει γύρω στα 113ευρώ. Αλλά το θέλω πολύ, οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα το πάρω.

  3. I love the quilted bag, and the Night repair is great, indeed! Well, I loved everything! The top, the other bag, the shoes! Such a nice wishlist! Missing you – but I know you are busy, don’t worry! Makia!
    Denise recently posted..A hectic month!My Profile

    • I so want to buy the Advanced Night Repair after trying the one you sent me. 🙂
      Thank you!
      Miss you too! I’ll try to reply to your other emails as well, as soon as possible.

    • Καλό θα ήταν. χαχα Αν και τα συγκεκριμένα είναι αρκετά οικονομικά θα αρκεστώ στο οφθαλμόλουτρο για την ώρα! 😉

  4. Pingback: Casual city look | Outfits | Do You Speak Gossip?

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge