Youth Lab Cellulite Free Serum & Firmness Body Cream review

26 June, 2015
Language: English

Youth Lab - Cellulite serum & firmness body cream review 2- DoYouSpeakGossip.com

Σήμερα επιστρέφουμε με άλλο ένα review, κι αυτήν την φορά θέλω να σας πώ τη γνώμη μου για δύο προϊόντα της εταιρείας Youth Lab: Το Cellulite Free Serum & την Firmness Body Cream. Τα χρησιμοποιώ τακτικά τους τελευταίους 3 μήνες, για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Να σας πω όμως αρχικά ότι ποτέ δεν πίστευα σε τέτοια προϊόντα γενικά, και παρόλο που έχω αγοράσει στο παρελθόν και χρησιμοποιήσει παρόμοια, δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ για καιρό ούτε είδα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο μεγάλο χρονικό διάστημα που έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω τέτοιες κρέμες, για να μπορέσω να σας κάνω αυτό εδώ το review, και να σας πω την ειλικρινή μου άποψη.Youth Lab - Cellulite serum & firmness body cream review - DoYouSpeakGossip.com

Η προτεινόμενη χρήση τους είναι καθημερινή, και δύο φορές την ημέρα για το serum, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν θα μπορούσα να το ακολουθήσω αυτό. Τα χρησιμοποιώ όμως τακτικά μετά από κάθε μου μπάνιο τους τελευταίους 3 μήνες, και έχω δει όντως αποτελέσματα, αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτά θα ήταν ακόμα καλύτερα αν τα χρησιμοποιούσα καθημερινά. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να τα συνδυάσω με διατροφή και γυμναστική, αλλά ούτε κι αυτό κατάφερα να κάνω (τουλάχιστον αρχικά). Όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου, είχα σταματήσει να προσέχω τι τρώω και να κάνω γυμναστική εδώ και περίπου έναν χρόνο, και σταδιακά από την νέα χρονιά και μετά ξεκίνησα να παίρνω και πάλι βάρος. Εξαιτίας αυτών των λόγων, φυσικά και επανεμφανίστηκε η κυτταρίτιδα μου, η οποία είχε ελαχιστοποιηθεί την περίοδο που πρόσεχα. Οπότε ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτά τα 2 προϊόντα και να δω αποτελέσματα. Ας μιλήσουμε όμως για το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά.

 

Youth Lab Cellulite Free Serum

Youth Lab - Cellulite serum review - DoYouSpeakGossip.com

Λέει ότι έχει «ενισχυμένη σύνθεση που αποδεδειγμένα βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, τονώνει και διεγείρει τη λιπόλυση, ενώ επαναφέρει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας».

Ενεργά συστατικά: Πατενταρισμένο σύμπλεγμα καφεΐνης από βιοτεχνολογική επεξεργασία, Ολιγοπεπτίδια, και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.

Η άποψή μου: Έχει μια πολύ ωραία μυρωδιά φρεσκάδας, είναι εύκολο στην χρήση χάρη στην συσκευασία του και εύκολο στην εφαρμογή του. Πρέπει να το «εφαρμόσετε καθημερινά πρωί/ή και βράδυ, σε καθαρό δέρμα, στις υπό θεραπεία περιοχές, με κυκλικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί το προϊόν». Παρόλα αυτά το προϊόν δεν απορροφάται πολύ γρήγορα κατά την γνώμη μου, και αφήνει μια κολλώδη αίσθηση στο δέρμα οπότε πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσετε με την κρέμα σώματος.

Youth Lab Firmness Body Cream

Youth Lab -  firmness body cream review - DoYouSpeakGossip.com

Αυτή είναι μια «κρέμα σώματος πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, που συμβάλλει στην ενίσχυση τη ελαστικότητας, ενώ τονώνει και συσφίγγει το δέρμα».

Ενεργά συστατικά: Ακαβούρδιστο Shea butter και εκχυλίσματα σπόρων αβοκάντο σε μπεντονίτη, καφεΐνη, σαλικυλικό νάτριο, υδρογονωμένη Λεκιθίνη, Εκχύλισμα ρίζας Coleus Firkoshlii και φωσφολιπίδια.

Η άποψή μου: Αυτή η κρέμα έχει ακόμα πιο ευχάριστη μυρωδιά (μέντας) φρεσκάδας, εφαρμόζεται  εύκολα και χρησιμοποιείται ακόμα πιο εύκολα χάρη στην συσκευασία της. Πρέπει να την «εφαρμόζετε καθημερινά πρωί ή και βράδυ σε όλο το σώμα με ανοδικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί το προϊόν». Αυτή η κρέμα απορροφάται πολύ πιο γρήγορα και αφήνει μια πολύ ωραία βελούδινη αίσθηση και μυρωδιά, ενώ το ενυδατώνει ικανοποιητικά. Σας συνιστώ να την ανακινείτε καλά πριν από κάθε χρήση, για να ανακατευτούν καλά τα συστατικά της, γιατί αλλιώς μπορεί να βγάλει κάποιες φορές τα «λάδια» της με το που την ανοίξετε.

 

Σας συνιστώ επίσης να χρησιμοποιείτε μικρές ποσότητες απ’το καθένα κάθε φορά, ώστε να απορροφούνται από το δέρμα σας. Αν χρησιμοποιηθούν παράλληλα με καλύτερη διατροφή και άσκηση (κάτι που έχω ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες) θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα. Σίγουρα βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού αλλά μην περιμένετε και θαύματα από μια κρέμα. Μόνο με πιο υγιεινή διατροφή, άσκηση και καθημερινή χρήση θα δείτε αποτελέσματα όσο αφορά την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

2 comments on “Youth Lab Cellulite Free Serum & Firmness Body Cream review

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge