Estee Lauder Advanced Night Repair review

18 September, 2015
Language: English

Estee Lauder Advanced Night Repair review - DoYouSpeakGossip.com

Δεύτερη Παρασκευή στην σειρά που γράφω κάποιο beauty review, αλλά όπως φαντάζεστε δεν έχω νέα outfit ακόμα να σας δείξω, και γενικά δεν έχω πολλή όρεξη και έμπνευση αυτές τις μέρες. Θα επανέλθω όμως σύντομα, μην ανησυχείτε! Τα reviews όμως είναι κι αυτά μέρος αυτού του blog, και μου αρέσουν πολύ, οπότε σήμερα θα σας δείξω άλλο ένα προϊόν που χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες.

Αν ακολουθείτε το site μας, Stylishly Beautiful, μάλλον θα έχετε δει αυτό το βίντεο στο οποίο μιλάω με καλά λόγια για αυτό το προϊόν. Τότε ακόμα δεν το χρησιμοποιούσα για μεγάλο διάστημα, οπότε είπα να σας γράψω την ολοκληρωμένη μου άποψη για αυτό.

Estee Lauder Advanced Night Repair review 2- DoYouSpeakGossip.com

Το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II είναι ουσιαστικά ένας αντιγηραντικός ορός, που αποδεδειγμένα μειώνει τα εμφανή σημάδια γήρανσης. Πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε βράδυ (ή/και πρωί) πριν από την ενυδατική σας. Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι προφανώς και δεν έχω εμφανή σημάδια γήρανσης, καθώς είμαι ακόμη πολύ νέα αλλά έχω κάποιες εμφανείς γραμμές έκφρασης, που έχουν να κάνουν και με το ξηρό μου δέρμα και αυτό το προϊόν με έχει βοηθήσει πολύ, καθώς τις εξαφάνισε σχεδόν τελείως. Φυσικά δεν το πήρα για αυτήν την χρήση αλλά γιατί άκουσα πολύ καλές κριτικές για αυτό σαν ορό, αλλά το βάζω στα θετικά του. Το εφαρμόζω στο πρόσωπο και το λαιμό μου, αφού έχω βάλει την κρέμα ματιών μου και πριν την ενυδατική κρέμα νυκτός μου. Έχει κάνει «θαύματα» στην εμφάνιση του δέρματός μου, καθώς είχα στο παρελθόν εξάρσεις ξηροδερμίας κατά διαστήματα και αυτό τις μετρίασε κατά πολύ και σε κάποιες περιόδους τις εξάλειψε τελείως. Βοηθάει την ενυδατική μου να απορροφηθεί καλύτερα και πιο γρήγορα, και εμποδίζει το δέρμα μου να δείχνει ξηρό και αφυδατωμένο, όπως στο παρελθόν. Σίγουρα θα ήθελα να το ξαναγοράσω, ειδικά αν το βρω με καλή έκπτωση -40% γιατί είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, αλλά πολύ ακριβό στα 115€ περίπου στο μέγεθος των 50ml. Ίσως χρειαστεί να ψάξω για πιο οικονομικές λύσεις στο μέλλον, όταν μου τελειώσει το μπουκάλι. Αυτό είναι και το μόνο αρνητικό του κατά την γνώμη μου. Στα θετικά του κατατάσσεται το γεγονός ότι κρατάει μήνες, καθώς το χρησιμοποιώ από τον Φεβρουάριο και ακόμα να τελειώσει. Ο δοσομετρητής του βοηθάει να παίρνετε την σωστή ποσότητα και να μην σπαταλάτε προϊόν χωρίς λόγο. Επίσης έχει πολύ ελαφριά και ευχάριστη μυρωδιά.

Estee Lauder Advanced Night Repair review 3- DoYouSpeakGossip.com Estee Lauder Advanced Night Repair review 4- DoYouSpeakGossip.comPhotos by me

 

★★★★☆

4/5 αστεράκια, μόνο και μόνο για την υψηλή τιμή του

 

SHOP THE POST

 

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

3 comments on “Estee Lauder Advanced Night Repair review

  1. Τα τελευταία χρόνια δείχνω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους ορούς. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω αν το πετύχω σε κάποια καλή προσφορά και εγώ!!
    Τέλειο review Μαρκέλλα μου, μπράβο σου!!
    kleoniki recently posted..Fall Floral outfitMy Profile

    • χιχι Η μόνη που ξέρω σίγουρα ότι διαβάζει τα reviews μου! Πάντα αφήνεις comment! 😛
      Νομίζω το αξίζει (φυσικά αν το βρούμε πάλι με καλή έκπτωση) γιατί εκτός από πολύ καλό προϊόν, κρατάει μήνες. Αλλά αν βρω και κάτι παρόμοιο πιο οικονομικό, θα του έδινα μια ευκαιρία. 🙂 Σε ευχαριστώ πολύ!

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge