Ready for winter with Luigi footwear

26 September, 2017

Luigi footwear black & white sneakers 3

I recently collaborated with Luigi and had the pleasure of wearing and photographing some of their gorgeous pairs of shoes. Luigi is a Greek company, based in my hometown, Thessaloniki, which already had a physical store downtown, when they decided to also open up an e-shop, which now is one of the biggest in the country. They have a wide variety of footwear, bags and other accessories, in very reasonable prices and fashionable designs. I recently found out that not only they ship all over Greece, Cyprus, and Europe in general, but they actually have worldwide shipping. Isn’t this amazing? So I’m gonna link them below, and make sure to visit their site, after you see my photos to check out the rest of their shoes.


Με έχετε δει κι άλλες φορές εδώ πέρα στο blog και στο Instagram να φοράω παπούτσια από τα Luigi, (εδώ, κι εδώ για παράδειγμα), οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε λίγο περισσότερο για την εταιρεία. Η Luigi Footwear ιδρύθηκε το 2013 στην Θεσσαλονίκη, κι έπειτα από την επιτυχημένη πορεία που είχε το φυσικό τους κατάστημα λιανικής πώλησης υποδημάτων που βρίσκεται στην Οδό Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να επεκταθεί και στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος/e-shop. Στο ηλεκτρονικό τους (αλλά και στο φυσικό τους) κατάστημα θα βρείτε πολύ μεγάλη γκάμα παπουτσιών, τσαντών και λοιπών αξεσουάρ, για κάθε γούστο, ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας που αγαπάει την μόδα. Μάλιστα, αν θυμάστε καλά, πριν μερικούς μήνες, είχα την χαρά να επισκεφτώ την έδρα της εταιρείας, και σαν λάτρης των παπουτσιών που είμαι, εντυπωσιάστηκα απίστευτα με την ποικιλία. Μπορείτε να δείτε το vlog εκείνης της ημέρας εδώ.

Για το σημερινό post επέλεξα να σας δείξω κάποια από τα ολοκαίνουργια ζευγάρια, που θα βρείτε αυτήν την στιγμή στο e-shop της Luigi, για την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή. Θα σας γράψω κάτω από τις φωτογραφίες και τους κωδικούς του κάθε παπουτσιού για να μπορείτε με μια γρήγορη αναζήτηση να βρείτε το ίδιο στο site τους.

Luigi footwear black & white sneakers 2 Luigi footwear black & white sneakers 1Κωδικός: 15991

Ξεκινάμε από αυτό το ασπρόμαυρο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Είμαι σίγουρη ότι αυτή μου η επιλογή σας εξέπληξε όλους. Το ζευγάρι αυτό είναι πολύ ελαφρύ, έχει χοντρό πάτο, είναι άνετο στο περπάτημα, κι έχει πολύ μοντέρνο design. Μάλιστα είναι πολύ στην μόδα τα αθλητικά σε αυτά τα σχέδια. Θα έλεγα ότι έχει ελαφρώς μικρή φόρμα, καθώς με λεπτό καλτσάκι μου ήταν ίσα ίσα σαν νούμερο, οπότε εγώ προσωπικά θα σας πρότεινα αν το επιλέξετε να πάρετε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Luigi footwear burgundy booties 1 Luigi footwear burgundy booties 2 Luigi footwear burgundy booties 3Κωδικός: 16169

Το μπορντό αυτό μποτάκι, το οποίο θα το βρείτε και σε μαύρο στο site, έχει πολύ ωραίο design, με λουριά, και πολύ άνετο χοντρό τακούνι 9cm που ταιριάζει απόλυτα χρωματικά με το μποτάκι. Αυτό που με ξετρέλανε είναι ότι έχει γούνινη επένδυση, γεγονός που το καθιστά τέλεια επιλογή για τους κρύους χειμερινούς μήνες.

Luigi footwear black low heel booties pearl heel 1 Luigi footwear black low heel booties pearl heel 2 Luigi footwear black low heel booties pearl heel 3Κωδικός: 16140

Το μποτάκι αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση για τον φετινό χειμώνα. Έχει κοντό και χοντρό τακούνι (7cm), το οποίο είναι διακοσμημένο με πέρλες, που φέτος προβλέπεται να τις βλέπουμε παντού, τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Είναι πάρα πολύ άνετο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ για γυναίκες που θέλουν να συνδυάζουν άνεση με στυλ! Έχει επίσης επένδυση κι είναι αρκετά ζεστό.

Luigi footwear gray pointy stiletto heel booties 1 Luigi footwear gray pointy stiletto heel booties 2 Luigi footwear gray pointy stiletto heel booties 3Κωδικός: 16173

Το μποτάκι αυτό είναι πραγματικά πανέμορφο! Είναι γκρι/καφέ, έχει πολύ μοντέρνο και minimal σχεδιασμό, είναι ελαφρώς ασύμμετρο στους αστραγάλους (τους αναδεικνύει τέλεια) και είναι για γυναίκες που αγαπούν τα ψηλά και λεπτά τακούνια. Το συγκεκριμένο είναι 11εκ. κι έχει λεπτή μύτη οπότε δεν προτείνεται σε άτομα που δυσκολεύονται με τα ψηλά τακούνια. Αν όμως είσαι συνηθισμένη στα ψηλά τακούνια, θα τα λατρέψεις!

Luigi footwear black suede over the knee boots 1 Luigi footwear black suede over the knee boots 2 Luigi footwear black suede over the knee boots 3Κωδικός: 16031

Για τέλος σας άφησα μια μπότα πάνω από το γόνατο! Δεν θα μπορούσα άλλωστε να μην συμπεριλάβω ένα τέτοιο ζευγάρι! Είναι από συνθετικό καστόρι, με τακούνι ύψους 10εκ. που κατά την γνώμη μου περπατιέται με ευκολία. Μπαίνει και βγαίνει πάρα πολύ εύκολα, και στο πίσω μέρος της έχει κορδόνια για να μένουν σταθερές στην θέση τους. Μπορούν να φορεθούν άνετα, τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με skinny παντελόνια.


Αυτές ήταν οι δικές μου επιλογές! Περιμένω να μου πείτε ποιο από όλα τα ζευγάρια σας άρεσε περισσότερο και θα θέλατε να προσθέσετε στην συλλογή σας.


Να θυμάστε ότι τα Luigi Footwear, έχουν δωρεάν αποστολή & αλλαγή σε όλη την Ελλάδα, και πολλές επιλογές πληρωμής, μέσα σε αυτές και την αντικαταβολή. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, κι αν κάτι δεν σας αρέσει μπορείτε να κάνετε αλλαγή δωρεάν, με αποστολή courier στον χώρο σας!

 


 

Luigi Footwear:

www.luigi.com.gr

@luigi_footwear Instagram

Luigi Footwear on Facebook

 


 

SP 250px - DoYouSpeakGossip

 

Photos by T.

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

2 comments on “Ready for winter with Luigi footwear

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge