Kiehl’s creamy eye treatment | Review

17 August, 2015
Language: English

Kiehl's creamy eye treatment review 3- DoYouSpeakGossip.com

Δοκίμαζα μήνες την Kiehl’s creamy eye treatment (κρεμώδης θεραπεία ματιών), και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Μου στάλθηκε πριν μερικούς μήνες για να την δοκιμάσω, και στην ουσία είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας που δοκίμασα και δηλώνω εντυπωσιασμένη. Ανυπομονώ να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της Kiehl’s.

Kiehl's creamy eye treatment review - DoYouSpeakGossip.com

Είναι μια συμπυκνωμένη κρέμα με έλαια αβοκάντο, την οποία χρησιμοποιείς στην περιοχή κάτω από τα ματιά, κάνοντας ελαφρύ ανοδικό μασάζ με τα ακροδάχτυλα σου, ακολουθώντας την φορά του κοκάλου. Λέει ότι δεν μεταφέρεται στα μάτια, και είναι όντως έτσι. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τέτοια προϊόντα. Ύστερα από μόνο μια χρήση μπορούσα να δω ξεκάθαρα τα οφέλη της. Ένιωσα το δέρμα μου πιο απαλό και ενυδατωμένο, και παρατήρησα και βελτίωση στους μαύρους κύκλους των ματιών μου μετά από μερικές χρήσεις. Τη χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ, πριν το serum & τις κρέμες μου, και μου κράτησε γύρω στους 3-4 μήνες, αλλά θα κρατούσε περισσότερο αν μπορούσα να ρυθμίσω καλύτερα την ποσότητα που έπαιρνα κάθε φορά. Και αυτό βασικά είναι το μόνο αρνητικό που μπόρεσα να του βρω! Θα ήθελα πολύ να ήταν σε σωληνάριο, για να ήταν πιο εύκολη η χρήση της και να μπορούσα να πάρω ακριβώς όση ποσότητα προϊόντος χρειαζόμουν. Γιατί χρησιμοποιούσα μια ειδική σπάτουλα για να πάρω το προϊόν και σίγουρα σπατάλησα παραπάνω απ’όσο θα έπρεπε.

Kiehl's creamy eye treatment review 2- DoYouSpeakGossip.com

Να σημειώσω επίσης ότι εκτός από τα μάτια, την χρησιμοποιούσα που και που και στα φρύδια μου, για να τα ενυδατώσω, καθώς κατά διαστήματα παρουσίαζαν ξηρότητα. Το γεγονός ότι δεν μεταφερόταν στα μάτια όσο περνούσε η ώρα, έκανε το προϊόν ιδανικό, και φυσικά ενυδάτωνε σωστά την περιοχή! Σίγουρα θα το πρότεινα σε όποιον ψάχνει για μια καλή ενυδατική κρέμα ματιών! Εσείς την έχετε χρησιμοποιήσει;

SHOP THE POST

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

7 comments on “Kiehl’s creamy eye treatment | Review

  1. Αν σου πω ότι έψαχνα καιρό για μια καλή κρέμα ματιών? Νομίζω πως με έπεισες να τη δοκιμάσω κι εγώ!!! :*

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge