Do You Speak Gossip x V.A.L Accessories | Giveaway

12 December, 2014

V.A.L. Accessories x DoYouSpeakGossip.com giveawayΌπως σας ανέφερα το πρωί στην σελίδα μου στο Facebook, για όσους με ακολουθούν εκεί (για όσους δεν το κάνουν, κάντε ένα like κι εσείς. Θα μου δώσει απίστευτη χαρά και τώρα θα έχετε κι έναν λόγο παραπάνω! 😉 ), σας έχω και 2ο ποστ για σήμερα και φυσικά είναι ένας νέος υπέροχος διαγωνισμός για εσάς.

Συνεργαστήκαμε με τα V.A.L. Accessories, και σας κάνουμε δώρο ένα Χριστουγεννιάτικο πλεκτό statement κολιέ για να ταιριάζει με το κλίμα των γιορτών! Για να το κερδίσετε, ακολουθήστε τα βήματα στην παρακάτω εφαρμογή.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν, μέσω αυτής της εφαρμογής και θα ελεγχθούν για την εγκυρότητά τους πριν γίνει η κλήρωση.

a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για κατοίκους Ελλάδας και λήγει την Πέμπτη 18/12 στις 23:59, πάνω στην ώρα για να έχει η τυχερή το κολιέ στα χέρια της τα Χριστούγεννα!

 

Καλή τύχη σε όλους!

 

My International readers would have to forgive me, but this giveaway is only open to Greek residents! I’ll make sure to have something for you too, in the future! 🙂

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it: