L’oreal Infallible 24hour-matte foundation review

11 March, 2016
Language: English

 L'oreal Infallible 24hour-matte foundation review  - DoYouSpeakGossip.com

Έχω μια σχέση αγάπης-μίσους με αυτό το foundation. Αρχικά το αγόρασα γιατί άκουσα πολλές καλές κριτικές για αυτό, και ήθελα να το δοκιμάσω γιατί ήταν οικονομικό (λίγο παραπάνω από 10€), και χρειαζόμουν κάποιο για το ταξίδι μου στην Αθήνα γιατί το προηγούμενο μου τελείωνε.

Το αγόρασα στην απόχρωση 11 Vanilla η οποία είναι πολύ κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας μου, κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί σπάνια βρίσκω κάποιο να μου ταιριάζει τόσο. Ξέρω ότι ότι Infallible matte foundation απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα, αλλά όταν το αγόρασα ήταν ακόμα φθινόπωρο και το δέρμα μου ήταν κανονικό με λιπαρή ζώνη Τ., οπότε δεν δίστασα να το αγοράσω για δοκιμή. Και αρχικά όντως το αγάπησα γιατί μου καθόταν αρκετά καλά, και μου ταίριαζε η απόχρωση. Αλλά όσο μπαίναμε στον χειμώνα άρχισα να το μισώ.

Το πρώτο που παρατήρησα με αυτό το foundation είναι ότι πουδροποιείται πάρα πολύ γρήγορα, που σημαίνει ότι πρέπει να το απλώσεις στο πρόσωπο σου σχετικά γρήγορα, για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Παρατήρησα επίσης ότι το πινέλο μου μετά από κάθε χρήση ήταν όλο και πιο σκληρό (σε 3 μόνο χρήσεις είχε γίνει πέτρα), και το προϊόν δεν έφευγε τόσο εύκολα όταν καθάριζα το πινέλο μου. Χρειαζόταν πολλά πλυσίματα και πολλή ώρα προσεκτικό τρίψιμο για να καθαρίσει ικανοποιητικά. Αυτό για μένα είναι και το μεγαλύτερο του μειονέκτημα. Επιπλέον, όσο χειμώνιαζε και το δέρμα μου άρχιζε να είναι πάλι ξηρό και αφυδατωμένο, το foundation άρχισε να δείχνει cakey πάνω μου. Όσο ο καιρός φτιάχνει και πάμε προς την Άνοιξη όμως, αρχίζει και πάλι σιγά σιγά να με βολεύει περισσότερο.

Εν κατακλείδι λοιπόν, αν έχεις ξηρό δέρμα, καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτό εδώ το προϊόν. Καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο foundation και να το σετάρεις με πούδρα για να γίνει πιο ματ. Αν πάλι το δέρμα σου είναι κανονικό ή/και λιπαρό, μάλλον θα σου ταιριάξει. Πέρα όμως από τον τύπο της επιδερμίδας, παρόλο που το προϊόν λέει ότι έχει υψηλή κάλυψη, βρήκα ότι έχει μέτρια στην καλύτερη. Όσο για την διάρκειά του, σίγουρα αν δεν είστε πάρα πολύ λιπαρή θα είναι ματ για κάποιες ώρες, αλλά αν σκοπεύετε να λείπετε όλη μέρα από το σπίτι, πάρτε καλύτερα μαζί σας μια πούδρα, γιατί σίγουρα δεν θα σας κρατήσει όλη μέρα. Επίσης, πολλή προσοχή να μην ρίξετε προϊόν πάνω στα ρούχα σας, γιατί δεν βγαίνει καθόλου εύκολα από αυτά!

 

Βαθμολογία:

★★★☆☆

 

SHOP THE POST

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

Language: English


Feel free to Gossip about it:

4 comments on “L’oreal Infallible 24hour-matte foundation review

  1. Η τελευταία συμβουλή πόσο χρήσιμη (να προσέχουμε μην λερωθούμε χαχαχ)!!
    Θέλω πολύ να το δοκιμάσω μιας και έχω λιπαρή επιδερμίδα αλλά το θέμα της κάλυψης κάπως σαν να με αποθαρρύνει. Θα αναζητήσω κάποιο δείγμα πρώτα και βλέπουμε για το μέλλον.
    Πολύ ωραίο review Μαρκέλλα μου!!
    kleoniki recently posted..February Favorites 2016My Profile

    • Θέλει προσοχή γιατί πραγματικά κάθεται πάνω στα ρούχα και δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς κανονικό πλύσιμο! Την έχω πατήσει απ’τη βιασύνη μου και ξέρω.
      Εσένα ίσως σε βολέψει περισσότερο επειδή έχεις πιο λιπαρή επιδερμίδα. Τέλεια κάλυψη δεν έχει κατά τη γνώμη μου αλλά σε συνδυασμό με κονσίλερ κατι θα κάνει!
      Σε ευχαριστώ πολύ Κλεονίκη μου! 🙂

    • It is a bit messy, if you’re unfortunate enough to drop some product on your clothes.
      But it does work better with oily skins. It just didn’t work so well with mine, which tends to be dry during winter months.

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge