Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review

8 May, 2015
Language: English

Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review

Πριν από μερικούς μήνες, παρέλαβα από την Amway Hellas, αυτήν την πανέμορφη παλέτα σκιών, και χάρηκα τόσο πολύ όταν την είδα, γιατί δεν έχω πολλές σκιές, πόσο μάλλον παλέτες. Είχα σταματήσει να χρησιμοποιώ σκιές εδώ και πολλά χρόνια, και άρχισα να ξαναχρησιμοποιώ αραιά και πού σχετικά πρόσφατα, οπότε η συγκεκριμένη ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review

Όπως βλέπετε έχει υπέροχη συσκευασία, και περιέχει 8 σκιές σε αποχρώσεις από λευκό περλέ, και ανοιχτό ροζ, έως σκούρο μωβ, γκρι και μαύρο. Οπότε θα έλεγα ότι έχει μεγάλη ποικιλία. Ζυγίζει 8γρ. που σημαίνει ότι η κάθε σκιά ζυγίζει περίπου 1γρ. Κλείνει πολύ καλά με μαγνήτη, οπότε είναι εύκολη στην χρήση αλλά και την μεταφορά και την αποθήκευση, και μπορείτε άνετα να την πάρετε μαζί σας στα ταξίδια σας, μιας και το μέγεθός της είναι σχετικά μικρό. Περιέχει επίσης και ένα διπλό πινέλο για την εφαρμογή των σκιών.

Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review

Όταν την πρωτοπήρα στα χέρια μου, και αφού την φωτογράφισα, δοκίμασα κάποιες φορές μερικά από τα χρώματά της, αλλά τα χρώματα μετά βίας μπορούσαν να διακριθούν στα βλέφαρά μου. Αρχικά απογοητεύτηκα, αλλά αργότερα, αφού τις είχα ξύσει λίγο με τα δάχτυλά μου για να σας δείξω σε αυτό το post τα swatches, το οποίο ήταν εξίσου δύσκολο, συνειδητοποίησα ότι πλέον τα χρώματα είχαν πολύ καλύτερη απόδοση, και ήταν πιο εύκολα στην εφαρμογή τους. Ξέρω ότι κάποιοι θα το θεωρήσετε αυτό αυτονόητο, αλλά ίσως κάποιοι άλλοι να είναι σαν εμένα, και να μην έχουν ιδιαίτερη σχέση με το μακιγιάζ, οπότε οφείλω να τους ενημερώσω να το μην απογοητευτούν.

Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review

Ύστερα από αυτό, χρησιμοποίησα την παλέτα για να δημιουργήσω δύο διαφορετικά look για να σας δείξω εδώ. Ένα πιο σκούρο και έντονο, και ένα πιο απαλό, και πιο κατάλληλο για κάθε μέρα, ή για τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν είμαι ειδική στο μακιγιάζ, ή στο να φωτογραφίζω τον εαυτό μου (ειδικά για beauty posts), οπότε συγχωρέστε με αν οι φωτογραφίες των μακιγιάζ δεν είναι και τόσο καλές (οι κάτω κάτω είναι από κινητό για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα). Προσωπικά αγάπησα το πιο σκούρο, και σίγουρα θα το ξαναδοκιμάσω στο μέλλον καθώς λατρεύω τις μωβ αποχρώσεις.

Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review makeup Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review makeup

Όπως μπορείτε να δείτε, οι αποχρώσεις pearl, και sequin, δεν έχουν τόσο καλή απόδοση και είναι φυσικά λιγότερο έντονες, και άρα κατάλληλες για highlighting. Όλες οι υπόλοιπες έχουν πολύ καλή απόδοση, αναμειγνύονται τέλεια μεταξύ τους, και αν χρησιμοποιήσετε μια καλή βάση σκιών, κρατάνε για ώρες. Οι περισσότερες είναι με shimmer, αλλά θα βρείτε και μερικές με τελείωμα luster, αλλά και ματ.

Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review swatchesΣας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτό το review! Ελπίζω να σας άρεσε! Τα λέμε την Δευτέρα με ένα νέο outfit post. Καλό Σαββατοκύριακο.

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

8 comments on “Artistry Little Black Dress Eye Shadow palette review

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση! Ήσουν σαφέστατη. Κι εγώ δεν είμαι πολύ του μακιγιάζ….. πιο πολύ του κραγιόν… βέβαια όσο μεγαλώνω βλέπω πως χρειάζονται λίγο χρώμα τα μάτια μου. οι φωτογραφίες των ματιών σου επίσης πολύ καλές. Μου άρεσε ιδιαίτερα το πρώτο βάψιμο! Καλό ΣΚ!!!!!!!!
    Christina recently posted..DIY: An Anthropologie Necklace made by………you!My Profile

    • Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου! Κι εγώ δεν βάφομαι πολύ, συνήθως μόνο eyeliner φοράω και κραγιόν. Δεν βάζω πολύ συχνά σκιές κλπ, παρά μόνο αν είναι κάποια ιδιαίτερη περίσταση.
      Καλή εβδομάδα να έχεις!

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge