TGI Fridays Sneak previews

25 September, 2015

TGIF Sneak previews - menu

On Tuesday, we were invited by TGI Fridays in Thessaloniki to have a sneak preview of their new menu. Basically, we were presented with some new dishes (4 appetizers, 3 main dishes, and 3 milkshakes), which we tried, and afterwards rated according to our taste. I haven’t been invited to anything similar before, and as a huge food lover and a big big fan of TGI Fridays, I was delighted. It was an amazing experience; we tried so many new and different dishes, and we had so much fun! Everything was delicious in its own way. Take a look at the photos below to see what we ate in detail.


Την Τρίτη ήμασταν προσκεκλημένοι στα TGI Fridays της Αριστοτέλους, στην Θεσσαλονίκη, για να δοκιμάσουμε πρώτοι το νέο μενού τους. Ουσιαστικά, μας παρουσίασαν τα καινούργια τους πιάτα (4 ορεκτικά, 3 κυρίως πιάτα και 3 milkshake), τα οποία δοκιμάσαμε, και έπειτα αξιολογήσαμε σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε κάτι τέτοιο και μιας και είμαι λάτρης του φαγητού και γνωστή λάτρης των TGI Fridays όπως γνωρίζετε, ενθουσιάστηκα με όλη την πρωτοβουλία. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, που σίγουρα θα ήθελα να επαναλάβω αν μου δινόταν ξανά στο μέλλον η ευκαιρία. Δοκιμάσαμε πολλά νέα πιάτα, και περάσαμε υπέροχα! Όλα ήταν πεντανόστιμα, το καθένα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και σύμφωνα με τα standards των TGIF. Ρώτησα για να σας ενημερώσω και έμαθα, ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βγούνε όλα στο νέο μενού (μάλλον θα κριθεί από τις πιο δημοφιλείς επιλογές), αλλά το νέο μενού θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο! Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες όπου σας δείχνω αναλυτικά τα πιάτα που καταβροχθίσαμε φάγαμε, κι από δίπλα θα σας γράψω όσα θυμάμαι για αυτά (ελπίζω να μην θυμάμαι κάτι λάθος), καθώς και την γνώμη μου.

TGIF Sneak previews - Yucatan Salad

Yucatan Salad: Σαλάτα με μείγμα λαχανικών (μαρούλι, ρόκα, αντίδια, κόκκινο λάχανο, καρότο), αβοκάντο, και κοτόπουλο με γλικοκαυτερή πάπρικα. Μου άρεσε πάρα πολύ, καθώς ήταν πολύ ελαφριά και νόστιμη, και ελπίζω να την δω στο νέο μενού.

TGIF Sneak previews - Gravy Chicken & Waffles Gravy chicken and waffles: 3 μικρές βάφλες, με κομμάτια από παναρισμένο κοτόπουλο, και σος με βάση την κρέμα γάλακτος. Ελαφριές και νόστιμες. Μου άρεσαν πολύ!

TGIF Sneak previews - Roasted Sriracha Chicken Wings

Roasted Sriracha Chicken Wings: Γλυκοκαυτερές φτερούγες κοτόπουλου, πάνω σε ρόκα. Για τους λάτρεις των Buffalo Wings και των καυτερών γεύσεων. Προσωπικά δεν δοκίμασα πάνω από ένα κομμάτι γιατί δεν αντέχει τα καυτερά το στομάχι μου, αλλά ήταν πολύ νόστιμα.

TGIF Sneak previews - Jack Daniel's Chili Dog

Jack Daniels Chili Dog: Το Jack Daniel’s Chili Dog ήταν μια έκπληξη για μένα καθώς δεν περίμενα να μου αρέσει. Στην ουσία είναι ένα hot dog μέσα σε φρέσκια σούπερ-μαλακή μπαγκέτα, με επικάλυψη από γλυκο-πικάντικο κιμά, πιπεριές jalapenos, και κρεμμυδάκι, πάνω σε πατάτες τηγανιτές. Αν σας αρέσουν τα καυτερά και τα γλυκά θα σας ξετρελάνει. Επειδή όπως σας είπα δεν αντέχω τα καυτερά, αφαίρεσα τις πιπεριές, και ενώ εξακολουθούσε να είναι πικάντικο από το λουκάνικο και τον κιμά, δεν ήταν καυτερό σε σημείο που να μην το αντέχω, και η Jack Daniels sauce νομίζω το έσωζε σε αυτό το θέμα και το έκανε πεντανόστιμο.

TGIF Sneak previews - Twisted burger

Twisted burger: Το Twisted burger ήταν η δική μου επιλογή κυρίως πιάτου. Όπως ίσως μαντεύετε τόσο από το όνομα, όσο και από την φωτογραφία, είναι ένας συνδυασμός του αγαπημένου μας ορεκτικού, των Potato Twisters, με ένα burger. Ήταν απλά υπέροχο (προσοχή στις καυτερές πιπεριές jalapenos που κρύβονται από κάτω!)!

TGIF Sneak previews - Italian Burger

Italian burger: Το burger αυτό ήταν η επιλογή του Τ. και το δοκίμασα μόνο για να έχω γνώμη καθώς ήμουν ήδη υπερ-σκασμένη με όσα είχα ήδη φάει. Είναι ένα burger που συνδυάζει (αν δεν κάνω λάθος) 4 τύπους τυριών, με αλλαντικό τύπου σαλάμι αέρος και pico de gallo mix. Αν και το αλλαντικό το βάραινε λίγο παραπάνω, μου άρεσε. Το ίδιο και στον Τ.

TGIF Sneak previews - Chicken Fingers Waffle BLT

Chicken Fingers Waffle BLT: Αυτό είναι σαν το κλασσικό chicken fingers BLT sandwich που όλοι γνωρίζουμε από τα Friday’s, αλλά έχει βάφλες αντί για ψωμάκι. Δεν είχα χώρο στο στομάχι μου για να δοκιμάσω ΚΑΙ αυτό αλλά η αγαπητή Κλεονίκη (της οποίας το πιάτο φωτογράφισα) μου είπε ότι της άρεσε αλλά προτιμάει τον κλασσικό συνδυασμό με το ψωμάκι.

Κλείνοντας, αυτά είναι τα 2 από τα 3 milkshake της βραδιάς (το 3ο που δεν δοκιμάσαμε ονομάζονταν banoffee και είχε βάση την μπανάνα και την καραμέλα).

TGIF Sneak previews - milkshakes

Strawberry cookies & cream milkshake: Ένα δροσερό και αρκετά πηχτό milkshake με oreo cookies και φράουλα. Ήταν πολύ νόστιμο αν και η γεύση της φράουλας υπερίσχυε κατά πολύ.

New York cheesecake milkshake: Αυτό το milkshake ανυπομονώ και ελπίζω να μπει στον κατάλογο. Είναι ότι πιο νόστιμο έχω δοκιμάσει. Είναι σαν cheesecake σε ποτήρι μαζί με παγωτό βανίλια. Πάρα πολύ νόστιμο, με κομμάτια μπισκότου και μαρμελάδα (φράουλα αν δεν κάνω λάθος). Μπουκιά Γουλιά και συχώριο!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα TGI Fridays για την υπέροχη πρόσκληση που μας έκαναν. Ήταν όλα καταπληκτικά και ελπίζουμε να δούμε τα περισσότερα στον νέο κατάλογο!

 

Συγχωρέστε με αν έκανα κάποιο λάθος με τα υλικά των πιάτων αλλά ήταν όλα καινούργια και δεν υπάρχουν ακόμα κάπου διαθέσιμες πληροφορίες για αυτά.

 

All photos by me

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

6 comments on “TGI Fridays Sneak previews

  1. Φαίνονται όλα τόσο νόστιμα! 🙂
    Βέβαια με τα milkshakes τρελάθηκα!
    Πολύ ωραία η παρουσίαση σου!

    Καλό μεσημεράκι Μαρκέλλα!

    • Αχ μακάρι να το βάλουν το milkshake που μου άρεσε στο μενού! Ήταν τόοοοσο νόστιμο. Ακόμα το σκέφτομαι.
      Σ ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε! Καλό μεσημέρι (αν και μερικές μέρες αργότερα! 🙂 )

  2. Σε επισκέφθηκα μόνο και μόνο επειδή είμαι καλός άνθρωπος! (Θα αγιάσω-να μου το θυμηθείς!!!)
    😉
    Ήρθα, μου άνοιξες την όρεξη και αποχωρώ… πεινασμένη!!!!
    Φιλάκια, όμορφη!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    • χιχιιχ Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη. Μην νομίζεις ότι κι εμένα μου έκανε καλό να το γράψω αυτό το άρθρθο. Το ετοίμαζα μεταμεσονύκτια και τα θυμόμουν και μου έτρεχαν τα σάλια. 😛
      Πέρα από την πλάκα, χαρήκαμε πολύ για την πρόσκληση που μας έκαναν τα TGI Fridays και δεν μπορούσαμε να πούμε όχι…αφού τα αγαπάμε και τα τιμάμε δεόντως!
      Φιλάκια πολλά!
      Θα πω καλή εβδομάδα γιατί πάλι καθυστέρησα να απαντήσω!

  3. Pingback: Best of 2015 | Outfits & moments | Do You Speak Gossip?

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge