Amway Body Series G&H Body Shampoo & Lotion | review

28 October, 2015
Language: English

Amway Body Series G&H Body Shampoo & Lotion

 Μιας και σήμερα είναι εθνική εορτή, και αν όλα πήγαν καλά εγώ βρίσκομαι ήδη στην Αθήνα, αποφάσισα αντί για κάποιο outfit, να σας κάνω ένα σύντομο review. Ελπίζω να σας αρέσει!

Όπως ξέρετε, χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια προϊόντα της εταιρείας Amway, και αυτά τα 2 είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα χρησιμοποιούσα όταν μου στάλθηκαν να τα δοκιμάσω, αλλά ενθουσιάστηκα ακριβώς γιατί ήξερα πόσο καλά είναι

Ξεκινώντας με το G&H Αφρόλουτρο, θα πω ότι είναι πολύ ενυδατικό και μυρίζει υπέροχα. Μια μικρή ποσότητα προϊόντος είναι υπέρ αρκετή για να καθαρίσετε πλήρως το σώμα σας, και βγαίνοντας από το ντους θα μυρίζετε μέλι, καθώς το μέλι και η γλυκερίνη είναι από τα βασικά συστατικά του. Από εκεί βγαίνει και το όνομα του άλλωστε, G&H, αλλά περιέχει επίσης και πρωτεΐνη, η οποία είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες.

Αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την λοσιόν σώματος, είναι το τέλειο ζευγάρι. Το άρωμα κρατάει πολύ περισσότερο, καθώς η λοσιόν έχει τα ίδια βασικά συστατικά με το αφρόλουτρο, καθώς επίσης και «αλλαντοΐνη, η οποία είναι γνωστή για τις μαλακτικές της ιδιότητες και η ελαφριά και απαλή σύνθεση της ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα.»

Συνοψίζοντας, είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτά τα 2 προϊόντα, και σίγουρα θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, όπως κάνω τα τελευταία χρόνια.

 

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ:
Amway G&H Body Shampoo
Amway G&H Body Lotion

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

2 comments on “Amway Body Series G&H Body Shampoo & Lotion | review

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge