“Be Special” and “Do You Speak Gossip?” | Giveaways

30 March, 2014

1236352_463059263801564_733520883_n

Σήμερα σας έχω μια πολύ ωραία έκπληξη. Το Do You Speak Gossip? και το Be Special, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας φέρουν το νέο μας διαγωνισμό. Η γλυκιά Μαρία του Be Special, μας παραχώρησε το δώρο του διαγωνισμού, αυτό το υπέροχο statement κολιέ της φωτογραφίας, και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω 3 βήματα για να λάβετε μέρος.

1)      Like στη σελίδα του Do You Speak Gossip? στο Facebook.

2)      Like στη σελίδα του Be Special στο Facebook.

3)      Share/Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού μας που θα βρείτε εδώ.

Τα βήματα είναι πολύ απλά, γι’αυτό σας παρακαλώ δώστε προσοχή και ακολουθήστε τα όλα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 30/3 και λήγει τα μεσάνυχτα της Τρίτης 8/4.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας. Ο νικητής θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό μετά το τέλος του διαγωνισμού εδώ και στις σελίδες μας στο Facebook, και θα πρέπει να επικοινωνήσει αυτός μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας, θα κληρωθεί νέος.

Καλή τύχη σε όλους σας!

I have to apologize to my International readers, because this giveaway is only open for Greek residents. I’ll do my best to find the best giveaway for you too in the future. Have a nice day, and come back tomorrow to read my new post!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
 ediagonismoi.gr
 diagonismoidwra.gr
  saveandwin.gr

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it: