Guess the Greek Youtuber challenge | Video

21 August, 2016

Guess the Greek Youtuber

Hello everybody. Just a fast post to let my Greek readers know, that there’s a new video on my channel. It’s in Greek though, and I still haven’t find a solution to the subs problem I had with Youtube. Sorry about that. See you tomorrow with a new outfit post!


Γεια σας αγαπημένοι μου αναγνώστες! Το σημερινό άρθρο είναι για να σας ενημερώσω ότι μόλις ανέβηκε ολοκαίνουργιο βίντεο στο κανάλι μου! Αυτή τη φορά έχω και καλεσμένη, την αγαπητή μου Σόνια που γνωρίσατε μέσα από αυτό το βίντεο, και είναι επίσης Youtuber, και θα κάνουμε για πρώτη φορά στο κανάλι μου ένα challenge. Το σημερινό challenge λέγεται Guess the Greek Youtuber, και πρέπει να μαντέψουμε μέσα σε 3 ερωτήσεις ποιος Youtuber “είμαστε” αλλιώς πρέπει να πιούμε από ένα σφηνάκι. Ποια θα βγει κερδισμένη και ποια θα πιει τα περισσότερα; Δεν αποκαλύπτω τίποτα! Δείτε το βίντεο παρακάτω για να μάθετε τι γίνεται! 😉

Φυσικά, αν θέλετε να με στηρίξετε, τα likes & οι εγγραφές είναι ευπρόσδεκτα. Με κάνει πολύ χαρούμενη να βλέπω ότι η δουλειά που κάνω έχει απήχηση!

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge