Αυτά τα γυναικεία πέδιλα είναι η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι 2019

15 March, 2019

Αυτά τα γυναικεία πέδιλα είναι η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι 2019

Έχεις μαύρα, μπεζ και κόκκινα πέδιλα και τα έχεις αγαπήσει πολύ αυτά τα χρόνια. Ξέρεις ότι τα πέδιλα ταιριάζουν με όλα όσα φοράς το καλοκαίρι: με τα τζιν σου και τις φούστες σου, με τις γυναικείες ολόσωμες φόρμες και τα φορέματά σου.

Παράλληλα, λατρεύεις και τα peep toe τακούνια σου, αυτά τα πολύ σέξι μαύρα που έχεις και τα φοράς κυρίως σε βραδινές εξόδους, σε ραντεβού ή σε πάρτι. Ίσως τα έχεις με διαφάνειες και δαντέλες, με κορδόνια και φιόγκους, σύμφωνα με τις γνώμες των σχεδιαστών.

Οι φετινές πασαρέλες ανέδειξαν ξεχωριστά εκλεκτά κομμάτια από τις δεκαετίες του ’60 και του ’80, από τη ροκ και την ντίσκο, καθώς και από τους αυθεντικούς hipster. Είδαμε μεταξύ άλλων χρώματα, από λεβάντα και μέντα, μέχρι πορτοκαλί και κίτρινο, ζώνες και αγκράφες, δίχτυ και κορδόνια, πλεκτά και πλαστικά, animal print κάθε είδους, μαντήλια, logo σε κάθε σημείο του πέλματος και ψηλές σόλες. Εάν κάτι από αυτά σου κινεί το ενδιαφέρον, ίσως καλό είναι να ρίξεις το βλέμμα σου στη νέα απόλυτη τάση: τα δίχρωμα πέδιλα.

Φέτος την άνοιξη / καλοκαίρι 2019, ήρθε η ώρα να εμπλουτίσεις τα δάχτυλα των ποδιών σου με νέα σχέδια και χρώματα. Δοκίμασε τα πολύχρωμα ψηλά πέδιλα peep toe με τακούνι ή σανδάλια με τα κυρίως δίχρωμα γεωμετρικά σχέδια. Τα πόδια σου αποκτούν άλλον αέρα και γίνονται μοντέρνα, πιο κουκλίστικα και αποκτούν ενδιαφέρουσες γραμμές. Οι μαύρες γραμμές ανεβαίνουν προς τα επάνω ψηλώνοντας το πόδι σου, κρατώντας παράλληλα ένα κομμάτι του γυμνό για να μπορεί να αναπνέει καθώς περπατάς.

Αυτά τα γυναικεία πέδιλα είναι η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι 2019

Μη φοβάσαι που είναι πολύχρωμα, γιατί μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με neutral εμφανίσεις, όπως το τζιν γυναικείο παντελόνι σου και ένα απλό t-shirt, με ασορτί χρώματα ή και με τελείως αντίθετες αποχρώσεις, όπως επιβάλλει το καλοκαίρι 2019.

Θα τα βρεις στο αγαπημένο σου μπεζ χρώμα, στο ροκ μαύρο και σε neon αποχρώσεις, σύμφωνα με τις τάσεις της άνοιξης 2019. Θυμήσου ότι το πορτοκαλί και το κοραλλί πρόκειται να μπουν για τα καλά στην γκαρνταρόμπα σου, οπότε τα γυναικεία παπούτσια σε παρόμοιες αποχρώσεις είναι σχεδόν απαραίτητα. Ίσως να καταφέρεις να εφαρμόσεις και το απόλυτο χρωματιστό look που τόσο προσπαθούν οι σχεδιαστές να μας πείσουν ότι μας πάει φέτος το καλοκαίρι.

Η μόδα των χρωμάτων είναι αρκετά δημοφιλής τη νέα σεζόν και κατεβαίνει στα πόδια μας, με τη μορφή πολλών χρωμάτων στα ψηλά πέδιλά μας. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να τα φορέσεις με ουδέτερα ρούχα, μικρά λευκά φορέματα και total black look και να εντυπωσιάσεις. Επίσης, το στυλ των νέων σχεδίων peep toe με αυτή την ποπ πινελιά των γεωμετρικών σχημάτων είναι ένας τρόπος να προσδώσεις προσωπικότητα στις σαββατιανές και όχι μόνο εξόδους σου.

Αυτά τα γυναικεία πέδιλα είναι η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι 2019

Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ, καθώς βρήκαμε για εσένα το ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείς να αγοράσεις αυτά τα τέλεια γυναικεια πέδιλα, στην χαμηλότερη τιμή του ίντερνετ. Δες αυτά και ακόμα περισσότερα hot γυναικεία παπούτσια στο eshop www.topapoutsi.gr

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge