Fashion Moods – Autumn/Winter Trends & fashion show at Mediterranean Cosmos!

5 November, 2014

Mediterranean Cosmos mall - Fashion show 6-11-14Hello everybody! I have something interesting to share with my Greek readers today about a local event in my city, Thessaloniki. Sorry about the mainly Greek text. I’ll be back with photos from the event, and the fashion show this Friday.

——

To εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων τάσεων της μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015, διοργανώνει ένα λαμπερό fashion show, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στις 20.00, στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του αιθρίου στο επίπεδο 0 του Mediterranean Cosmos. Η βραδιά θα είναι γεμάτη μουσική, και όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου στο… κόκκινο χαλί!

Ο γνωστός στυλίστας Άρης Γεωργιάδης θα αναδείξει όλες τις τελευταίες τάσεις τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα, παρουσιάζοντας προτάσεις για κάθε στυλ.

Το Fashion Show θα παρουσιάσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, δίνοντας τη δική της μοναδική νότα στη βραδιά, ενώ λίγο πριν την έναρξή του, η Άννα Μπαλάσκα θα μας διασκεδάσει με την υπέροχη φωνή της και τις jazz και swing μελωδίες της.

Το Fashion Show θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο στήριξης του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ”. Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι το μοναδικό lifestyle περιοδικό της Θεσσαλονίκης Close Up. Τα μαλλιά των εντυπωσιακών μοντέλων θα επιμεληθεί το κομμωτήριο Ξανθή Hair Gallery και το μακιγιάζ θα γίνει με προϊόντα της εταιρίας MAC.

Εγώ θα βρίσκομαι εκεί για να παρακολουθήσω και να καλύψω την εκδήλωση μαζί με μερικές ακόμα bloggers, και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι’αυτήν την εμπειρία και για το γεγονός ότι το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, πραγματοποιεί κατά καιρούς διάφορες εκδηλώσεις, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τη μόδα.

Αν ζείτε στην Θεσσαλονίκη, θα χαρώ πολύ να σας δω όλους και όλες εκεί!

Κι αν δεν τα καταφέρετε, μην ανυσυχείτε, γιατί πολύ σύντομα θα σας έχω αναλυτικό ποστ για την εκδήλωση! 🙂

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

3 comments on “Fashion Moods – Autumn/Winter Trends & fashion show at Mediterranean Cosmos!

    • Actually, there were 2 events. The one in TGI Friday’s which was Fashion Secret Nights, and another event, with a fashion show tomorrow. I didn’t write it in English, since it’s only for those who live in my city! The others wouldn’t be interested. I’ll try to post pictures on Friday! 🙂 Makia!

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge