Shop re-launch & big MAC cosmetics giveaway with Notebook of Claire

22 April, 2016
Language: English

Mac lipsticks & lip pencils giveaway - DoYouSpeakGossip.com & Notebook of Claire, Velvet Teddy, All Fired up

Σήμερα σας έχω δύο εξαιρετικά νέα! Όπως ίσως θα καταλάβατε και από τον τίτλο του άρθρου, το πρώτο νέο είναι ένας υπέροχος διαγωνισμός! Συνεργαστήκαμε με την Κλεονίκη του Notebook of Claire, για να σας κάνουμε αυτά τα δωράκια: 2 ματ κραγιόν της εταιρείας MAC (All Fired Up & Velvet Teddy), και 2 μολύβια χειλιών (Magenta & Nice n’ Spicy – prolongwear). Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι χορηγούμενος, και τα προϊόντα αγοράστηκαν από εμάς! Η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση ή ευθύνη! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τα 4 αυτά προϊόντα, είναι να πάτε στο τέλος αυτού του ποστ, και αφού διαβάσετε τους κανόνες να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εκεί. Πολλή προσοχή! Η συμμετοχή γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της φόρμας Rafflecopter, καθώς η κλήρωση θα γίνει από εκεί μέσα.

  shop my closet, second hand clothes, bags and designer bags for sale  

Σε άλλα νέα, το ηλεκτρονικό μου κατάστημα επέστρεψε (μετά από καιρό απουσίας), και τα καλά νέα είναι ότι μετά από επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες κάποιων εκ των πραγμάτων που πωλούνται εκεί, κατάφερα να ρίξω ακόμη περισσότερο τις τιμές. Ρίξτε μια ματιά στο κατάστημα μου (και δυο και τρεις!) και δείτε από μόνοι σας. Θα βρείτε second-hand ρούχαsecond-hand τσάντες γνωστών σχεδιαστών σε πολύ καλή κατάσταση και καλές τιμές (σύμφωνα πάντα με την αξία τους!), καθώς επίσης και πολύ οικονομικές τσάντες από διάφορα άλλα brands.

 

Και από εδώ και στο εξής όλες οι τσάντες γνωστών σχεδιαστών, έχουν 25% έκπτωση, για αγορές άνω τον 150 ευρώ. Η έκπτωση γίνεται στο check-out.   second-hand designer bags for sale   Και 15% έκπτωση στα είδη ρουχισμού, για αγορές άνω των 50 ευρώ. Η έκπτωση εφαρμόζεται στο check out.

  second-hand clothes for sale in great condition  

Οπότε βεβαιωθείτε ότι θα δείτε το κατάστημα μου!

Για όλους τους Έλληνες αναγνώστες μου, είναι διαθέσιμη και η επιλογή της τραπεζικής κατάθεσης. Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας, πριν κάνετε κάποια αγορά από το site, αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

      Υποχρεωτικά βήματα:  

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να είστε συνδρομητής και στις δύο σελίδες που συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Με λίγα λόγια να έχετε κάνει Like στις σελίδεςDo You Speak Gossip? & Notebook of Claire.
  • Και επίσης υποχρεωτική είναι η ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο προφίλ σας.  ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΕΜΕΤΟΧΗΣ

 

                Επιπλέον βήματα για έξτρα συμμετοχές (προαιρετικά):  

  • Ακολουθήστε τους λογαριασμούς @doyouspeakgossip & @Kleonikaki_tz στο Instagram (2 συμμετοχές για το κάθε ένα βήμα)
  • Εγγραφή στο κανάλι μου στο Youtube (2 ακόμα συμμετοχές).

 

                Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός παγκοσμίως, και τελειώνει την Κυριακή 8/5  στις 23:59 (ώρα Ελλάδος). Μια τυχερή, θα επιλεγεί τυχαία, μέσω της εφαρμογής Rafflecopter, μέσα στις επόμενες ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού (το συντομότερο δυνατό για εμάς, μετά το τέλος τους). Καλή επιτυχία σε όλους! Μοιραστείτε τα καλά νέα! 😉        

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

a Rafflecopter giveaway

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it: