Radiant beauty & makeup products | Review

25 March, 2015
Language: English

Radiant beauty & makeup products - review

Μιας και σήμερα είναι η Εθνική μας εορτή, αποφάσισα να μην ανεβάσω κάποιο outfit post, αλλά ένα beauty review. Μπορεί να μην είναι Beauty Sunday, αλλά τα reviews δεν είναι απαραίτητο να ανεβαίνουν μόνο τις Κυριακές. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Σήμερα θα αξιολογήσω 4 προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ της εταιρείας Radiant professional, τα οποία μου δόθηκαν σε μια εκδήλωση που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη, πριν μερικούς μήνες.

 

Radiant professional Wonderlight Serum makeup

 Radiant professional Wonderlight Serum makeup

Όταν πρωτοξεκίνησα να φοράω αυτό το makeup δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένη. Όσο όμως το φορούσα τόσο περισσότερο μου άρεζε. Πλέον είναι το make up που φοράω σε καθημερινή βάση, όταν χρειάζομαι κάτι παραπάνω από μια BB Cream, και κάτι λιγότερο από ένα makeup με πλήρη κάλυψη. Όταν ακούς την  λέξη serum στην περιγραφή του makeup, σκέφτεσαι ότι μάλλον πρόκειται για ένα προϊόν, που το τελείωμα του είναι πιο πολύ dewy, παρά ματ. Και είναι ακριβώς αυτό! Αυτό το προϊόν έχει ευχάριστο άρωμα (αν και μου πήρε λίγο καιρό να το συνηθίσω), έχει ικανοποιητική κάλυψη, χωρίς να είναι βαρύ για το δέρμα μου, και καλή διάρκεια. Όπως εξήγησα και παραπάνω αφήνει στο δέρμα μια γυαλάδα, και ίσως χρειαστείτε λίγη πούδρα για να το κάνετε πιο σταθερό αν έχετε λιπαρό δέρμα (το δικό μου δεν είναι λιπαρό, αλλά πάντα βάζω πούδρα στην ζώνη Τ., όταν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο). Είναι αρκετά ρευστό και απλώνεται εύκολα με τα χέρια σας ή με κάποιο πινέλο, και είναι το makeup που χρησιμοποιώ για τα πιο καθημερινά μακιγιάζ μου. Αν θέλω περισσότερη κάλυψη και μεγαλύτερη διάρκεια, πάω στο ck one all day perfection makeup μου, για το οποίο έγραψα review εδώ, και το οποίο έχει πιο παχύρρευστη σύσταση και καλύτερο αποτέλεσμα για το δέρμα μου.

Radiant 24hr Cream SPF 15 – for all skin types

Radiant 24hr Cream SPF 15 – for all skin types

Θα είμαι ειλικρινής… Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ αυτήν την κρέμα (σε σύγκριση δηλαδή με τα υπόλοιπα προϊόντα που μου δόθηκαν), κυρίως γιατί δεν χρησιμοποιώ κάποια άλλη ενυδατική κρέμα, πέρα από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στην καθημερινή μου νυχτερινή ρουτίνα, και για τα οποία σας έγραψα αναλυτικά εδώ. Αλλά σίγουρα θα την χρησιμοποιήσω περισσότερο όσο πλησιάζει το καλοκαίρι*. Είναι μια ενυδατική με 24ωρη δράση, που κρατά το δέρμα σας ενυδατωμένο από το πρωί ως το βράδυ και το προστατεύει από τον ήλιο. Έχει επίσης αντιγηραντική δράση και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.  Να αναφέρω ότι και αυτή έχει ευχάριστο άρωμα, ενώ ενυδατώνει ικανοποιητικά το δέρμα μου για πολλές ώρες. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αντιγηραντικές της ικανότητες, αλλά σίγουρα θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ γα ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο.

* Εδώ να προσθέσω ότι ξεκίνησα ήδη να την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, μιας και το δέρμα μου αφυδατώνεται πολύ αυτήν την περίοδο, και έχω δει φανταστικά αποτελέσματα. Είναι για όλη την ημέρα, από το πρωί ως το βράδυ, δεν είναι λιπαρή, δεν κολλάει και είναι τέλεια για πριν το μακιγιάζ. Απορροφάται γρήγορα, και ενυδατώνει παραπάνω απο ικανοποιητικά. Σίγουρα θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ τους καλοκαιρινούς μήνες, και πολύ πιθανόν να την ξαναγοράσω όταν τελειώσει αυτή.

Radiant Matt Lasting Lip color with SPF 15 in no. 8

Radiant Matt Lasting Lip color with SPF 15 in no. 8

Αυτό το κραγιόν, έρχεται σε μορφή lip gloss, σε μπουκαλάκι με πινέλο, για καλύτερη εφαρμογή. Αρχικά όταν το προϊόν είναι πολύ, είναι λίγο δύσκολο στην εφαρμογή του, γιατί θέλει λίγη προσοχή στην ποσότητα που θα βάλεις. Aλλά όταν συνηθίσεις την εφαρμογή, έχεις το πιο ζωντανό και έντονο κόκκινο που μπορείς να βρεις, το οποίο στεγνώνει μέσα σε μερικά μόνο λεπτά και κρατάει για ώρες. Χρειάζεστε όπως είπα μικρή ποσότητα για να γίνει γρήγορα ματ, αλλά τα χείλη σας θα έχουν το πιο εντυπωσιακό κόκκινο. Αν θέλετε να δείτε πώς είναι φορεμένο, πηγαίνετε σε αυτό εδώ το outfit post.

 

Radiant Magna Lash Mascara

Radiant Magna Lash Mascara

Το όνομα “Magna Lash” είναι σίγουρα το πιο κατάλληλo για αυτήν την μάσκαρα. Έχει πολύ μεγάλο βουρτσάκι που πιάνει όλες σας τις βλεφαρίδες με τη μια, και τις κάνει να έχουν όγκο και μήκος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στην αρχή μπορεί να λερώνεστε με το βουρτσάκι λόγω του μεγάλου του μεγέθους, αλλά μόλις το συνηθίσετε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μια λύση είναι να προσπαθείτε να μην παίρνετε πάρα πολύ προϊόν κάθε φορά, ειδικά στις αρχές που είναι γεμάτο. Κάτι ακόμα που ίσως αντιμετωπίσετε αν οι βλεφαρίδες σας είναι πολύ μακριές, είναι ότι ύστερα από μερικές ώρες μπορεί να σας μουτζουρώσει λιγάκι κάτω από τα φρύδια, οπότε, να έχετε το νου σας. Εκτός από αυτά τα δύο όμως είναι ένα εκπληκτικό προϊόν, το οποίο χρησιμοποιώ πλέον σχεδόν καθημερινά, ειδικά όταν θέλω να έχω ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια. Αφαιρείται εύκολα με ντεμακιγιάζ και δεν αφήνει υπολείμματα.

 

Ελπίζω να σας άρεσαν τα σημερινά review.
Ξαναελάτε την Παρασκευή για ένα ολοκαίνουργιο outfit post!

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

8 comments on “Radiant beauty & makeup products | Review

  1. Εγώ αυτές τις μέρες ξεκινησα την κρεμα και περιμενω να δω αποτελεσματα!! Οσο για τα αλλα τρια μου αρεσουν και μενα πολυ

    • Κι εγώ θα συνεχίσω να την φοράω, και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο που θα χρειάζομαι και έξτρα ενυδάτωση! 🙂

    • It’s the makeup I’m wearing in all my latest outfit posts. The lipstick is even brighter in real life than in the outfit photos. The perfect red! 🙂

  2. Hi there! I already use the two last products(the red lipstick mainly for holidays like Xmas), and I will try the makeup of this brand. I normally don’t use heavy make up, or makeup at all, my skin is normal to dry. I think for a lady of almost 43, it would be ideal to me…
    ehat about the price for the makeup?

    Thanks dear M.
    lots of love
    vanda…the fish!
    vanda recently posted..Panama HatMy Profile

    • Hey Vanda! Nice to see you here again! 🙂 You’re so lucky to be able to go out without any makeup on. This makeup isn’t very heavy, because it’s a serum one, so it may work for you. My skin type is also normal to dry (but closer to dry). You can try finding a sample to try it out before purchasing it.
      Unfortunately I’ve no idea about its price, because as I say in the post, it was given to us by the company at an event.
      Lots of love and kisses from rainy Thessaloniki! :*

  3. Μου άρεσε πολύ το post σου! Νομίζω με ενθουσίασε περισσότερο απ’ολα το lip gloss. Αν και είμαι σε αναζήτηση νέα mascara, οχι πως είχα θέματα με τη προηγούμενη, αλλά έτσι για αλλαγή, αλλά το γεγονός πως μπορεί να μου αφήνει σημάδια μετά από κάποιες ώρες με ενοχλεί. Καλόμαθα με αυτές που είχα ως τωρα και δεν μπορώ ν το έχω στο μυαλό μου :/ Αν μπορείς πες μου τιμούλα για το lip gloss αν ξερεις πανω κάτω; Πολλά φιλιααα xx
    Eleni recently posted..Kinda Unboxing Post: 2happy.gr (e-pharmacy)My Profile

    • Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!
      Αν τα βλέφαρα σου δεν έχουν λιπαρότητα, ή αν δεν έχεις πολύ μακριές βλεφαρίδες ίσως δεν αποτελέσει πρόβλημα. Θα μπορούσες να την δοκιμάσεις πρώτα σε κάποιο μαγαζί και να δεις αν σου ταιριάζει κι αν όντως θα σου αφήνει σημάδια. Κι εμένα η παλιά μου δεν άφηνε αλλά οι δύο τελευταίες δυστυχώς το κάνουν (κυρίως μια άλλη που έχω).
      Δυστυχώς δεν ξέρω καθόλου τις τιμές των προϊόντων γιατί μας δόθηκαν από την εταιρεία στο event και δεν βρίσκω τιμές στο site τους.
      Φιλιά πολλά! Και σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! 🙂

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge