Parabita | Plus size Fashion

30 March, 2017

Parabita Plus size fashion

Σήμερα έχω την χαρά να σας συστήσω μια ελληνική εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της plus size μόδας. Αφορμή για αυτό το διαφορετικό για εμένα και το blog μου άρθρο, στάθηκε το γεγονός, ότι πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα καθώς και πολλοί από εσάς μου έχετε πει κατά διαστήματα ότι δυστυχώς οι περισσότερες εταιρείες δεν έχουν μεγάλα νούμερα, και έχω παρατηρήσει κι εγώ η ίδια ότι όσο πάνε, αυτές οι εταιρείες, «μικραίνουν» τα νούμερά τους και τα κάνουν πιο στενά. Με ρωτάτε συχνά λοιπόν που μπορείτε να βρείτε όμορφα, θηλυκά και μοντέρνα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, και επιτέλους έχω την απάντηση σε αυτό. Θα τα βρείτε στην εταιρεία Parabita, η οποία συνεργάζεται με κάποια από τα μεγαλύτερα plus size fashion brands της αγοράς, αλλά βγάζει και την δική της ομώνυμη σειρά ρούχων.

Κι επειδή μου αρέσει πρώτα να κάνω την έρευνα μου και μετά να κάνω τις προτάσεις μου, επισκέφτηκα πρόσφατα το κατάστημα της Parabita στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Αγίας Σοφίας 30, και είδα από κοντά τόσο τα ρούχα της εταιρείας, όσο και τους χώρους του καταστήματος, όπου είχα την ευκαιρία να βγάλω και μερικές φωτογραφίες για εσάς. Πρόκειται για έναν μεγάλο και μοντέρνο χώρο, με πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, και μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές. Το σύνθημα της εταιρείας, είναι το Fashion Unlimited, που σημαίνει ότι φροντίζει τα μεγέθη των ρούχων τους να μην βάζουν όρια στο πάθος των γυναικών για την μόδα. Με άλλα λόγια, η μόδα είναι για όλους, ανεξαρτήτως μεγέθους, και τα καταστήματα της Parabita όχι μόνο ακολουθούν την μόδα, αλλά έχουν και ποιότητα στην κατασκευή των ρούχων τους. Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα της Parabita στην Θεσσαλονίκη για να δείτε την νέα τους υπέροχη ανοιξιάτικη συλλογή, ή μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό της κατάστημα για να ψωνίσετε (shop online εδώ) αλλά και να δείτε πού αλλού υπάρχουν φυσικά καταστήματα της Parabita στην Ελλάδα.

Parabita Plus size fashion 9 Parabita Plus size fashion 2 Parabita Plus size fashion 3 Parabita Plus size fashion 7 Parabita Plus size fashion 5 Parabita Plus size fashion 6 Parabita Plus size fashion 8 Parabita Plus size fashion 4

Κάντε κλικ στο link και κάντε like στην σελίδα τους στο Facebook, για να μαθαίνετε όλα τα νέα για το Parabita Θεσσαλονίκης. Και stay tuned γιατί πολύ πολύ σύντομα έρχονται διαγωνισμοί στα social media μου, σε συνεργασία με το κατάστημα Parabita Θεσσαλονίκης! 😉 Θα τα μάθετε όλα μέσα στις επόμενες ημέρες!

 

Photos by me

 

SP 250px - DoYouSpeakGossip

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

2 comments on “Parabita | Plus size Fashion

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge