Online shopping done right

13 November, 2017

Στην εποχή μας το online shopping έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας. Πολλές γυναίκες, επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους online, γιατί αυτό τους δίνει την ευκαιρία να ψωνίσουν από την άνεση του σπιτιού τους, και να δοκιμάσουν τα πάντα στον χώρο τους. Όπως είναι λογικό όμως, τα e-shops πλέον έχουν γίνει εκατοντάδες, και χρειάζεσαι πάρα πολύ χρόνο για να μπορέσεις να περιηγηθείς σε όλα και να κάνεις τις αγορές σου. Σε αυτό, έρχεται να μας δώσει την λύση, ένα ελληνικό site που αποτελεί οδηγό μόδας αλλά και online shopping, το ntynomai.gr.

Το site αυτό συγκεντρώνει πολλά από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα της αγοράς, τόσο ελληνικά, όσο και ξένα (που παρόλα αυτά κάνουν αποστολές στην Ελλάδα), για να διευκολύνει τον πελάτη στην αναζήτηση αυτού που ψάχνει. Στο ntynomai.gr, μπορεί κανείς να βρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων, όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και να κάνει τις αγορές του απευθείας μέσα από αυτό, γρήγορα και εύκολα. Το site ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα από όλα τα e-shops με τα οποία συνεργάζεται (κι αυτά είναι πάρα πολλά), κάνοντας έτσι το online shopping παιχνιδάκι.

Πέρα όμως από όλα αυτά τα προϊόντα που μπορεί κανείς να ψωνίσει απευθείας από το ntynomai.gr, το site έχει και άρθρα σχετικά με την μόδα, τις τάσεις, καθώς και στιλιστικές ιδέες για το πώς μπορείτε να φορέσετε κάποιο συγκεκριμένο ρούχο ή αξεσουάρ. 2 σε 1 λοιπόν, καθώς μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα της μόδας και ταυτόχρονα να κάνετε τις αγορές σας από ένα μόνο site.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ βρίσκω την ιδέα πάρα πολύ καλή, κι ένα τέτοιο site είναι πάρα πολύ χρήσιμο στις μέρες μας, γιατί ποιος έχει χρόνο για χάσιμο ανάμεσα στα ατελείωτα e-shops που υπάρχουν εκεί έξω;

Μπορείτε να βρείτε το ntynomai.gr και στο Facebook, και με ένα like στην σελίδα θα είστε πάντα ενήμεροι για όλα τα νέα άρθρα και τις εξελίξεις στον όμορφο κόσμο του στυλ και της μόδας! 😉

 

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge