For the love of shoes (and bags)

9 November, 2017

Luigi Footwear black soft ankle boots silver block heelHey guys! This is my second collaboration with Luigi footwear and this time I have new favorite styles to share with you. Read my latest article to learn about the brand, and check out my photos below for some shoeporn.


Τον περασμένο μήνα σας μίλησα για την εταιρεία Luigi, με έδρα την πόλη μου, την Θεσσαλονίκη, και σας έδειξα κάποια από τα νέα ζευγάρια για το φθινόπωρο του 2017. Σήμερα λοιπόν, θα δούμε τις νέες αφίξεις στο site, που μου έκλεψαν την καρδιά, τα οποία δοκίμασα και φωτογράφισα για εσάς. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά και τι έχω να πω για καθένα από αυτά!

Luigi Footwear black soft ankle boots silver block heel 2 Luigi Footwear black soft ankle boots silver block heel 3Κωδικός: 16359

Το μαύρο αυτό μποτάκι με είδατε να το κάνω unboxing και στα Instagram stories την περασμένη εβδομάδα γιατί πραγματικά είχα ενθουσιαστεί με αυτό και ανυπομονούσα να σας το δείξω. Είναι φτιαγμένο από συνθετικό καστόρι, αλλά η υφή του είναι πολύ διαφορετική, καθώς είναι απίστευτα απαλό και εφαρμόζει στο πόδι άψογα, αγκαλιάζοντας το, σχεδόν σαν κάλτσα. Έρχεται λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και είναι ιδανικό για να το φορέσετε πάνω από skinny παντελόνια ή κολάν. Το τακούνι του είναι πολύ μεγάλη τάση φέτος τον χειμώνα, είναι χοντρό, και πολύ άνετο, στα 8 μόλις εκατοστά.

Luigi Footwear combat boots Luigi Footwear combat boots 2 Luigi Footwear combat boots 3Κωδικός: 16358

Το μποτάκι τύπου αρβυλάκι είναι ένα στυλ που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, καθώς είναι πλέον κλασσική αξία, και είναι ιδανικό για καθημερινές δουλειές και βόλτες, καθώς παρέχει άνεση και ζεστασιά. Μην σας ξεγελάνε τα κορδόνια του, καθώς μπαίνει πολύ άνετα με φερμουάρ που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του, κι έχει όμορφες λεπτομέρειες. Είναι στενό γύρω από τον αστράγαλο και μπορεί να φορεθεί εύκολα τόσο με παντελόνια και τζιν, όσο με φούστες και φορέματα.

Luigi Footwear burgundy over the knee low heel boots Luigi Footwear burgundy over the knee low heel boots 2 Luigi Footwear burgundy over the knee low heel boots 3Κωδικός: 16030

Μπορεί να φαίνονται ελαφρώς κόκκινες, λόγω του έντονου ήλιου την ημέρα που τα φωτογραφίσαμε, αλλά στην πραγματικότητα αυτές οι μπότες είναι ένα πολύ ωραίο μπορντό χρώμα, ιδανική επιλογή για τον χειμώνα. Έρχονται πάνω από το γόνατο, εφαρμόζουν τέλεια, καθώς μπορούν να στενέψουν κιόλας με τα κορδόνια που έχουν, και έχουν μόλις 6 εκατοστά τακούνι, κάτι που τις καθιστά πολύ καλή επιλογή ακόμα και για πρωινές εμφανίσεις. Φορέστε τες με skinny jeans, κολάν, φούστες και φορέματα και δώστε μια νότα χρώματος στο σύνολό σας. Είναι από συνθετικό καστόρι, έχουν άψογη εφαρμογή, και φερμουάρ για να τις βάζετε και να τις βγάζετε πιο εύκολα!

Luigi Footwear khaki green ankle boots Luigi Footwear khaki green ankle boots 3 Luigi Footwear khaki green ankle boots 2Κωδικός: 16402

Αυτό το χακί μποτάκι είναι ένα όνειρο! Με χοντρό τακούνι 9 εκατοστών, από συνθετικό καστόρι συνδυάζει άνεση αλλά και στυλ. Λατρεύω το γεγονός ότι έχει ροζ σόλα, και κάνει αυτήν την πολύ ιδιαίτερη αντίθεση, μαγνητίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τα βλέμματα. Μπαινοβγαίνει εύκολα και γρήγορα με φερμουάρ, και φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, γεγονός που το κάνει κατάλληλο να φορεθεί με οποιοδήποτε ρούχο από το πρωί ως το βράδυ.

Luigi Footwear silver backpack Luigi Footwear silver backpack 3 Luigi Footwear silver backpack 2Κωδικός: 16204

Για το τέλος σας άφησα μια τσάντα, και πιο συγκεκριμένα ένα σακίδιο πλάτης. Παρά το γεγονός ότι είναι σε ασημί χρώμα, μπορεί να φορεθεί άνετα και το πρωί γιατί έχει πολύ διακριτική λάμψη και χρώμα που είναι πολύ κοντά στο ανοιχτό γκρι. Οι χρυσές του λεπτομέρειες και το κομμάτι (συνθετικού) δέρματος στο μπροστινό του τμήμα την κάνουν πιο ιδιαίτερη. Η τσάντα είναι αρκετά ευρύχωρη, και ανοίγει από πάνω με διπλό φερμουάρ, καθώς το μπροστινό της τμήμα είναι καθαρά διακοσμητικό. Νομίζω ότι είναι η ιδανική επιλογή για τα πρωινά στην σχολή, ή έναν απογευματινό καφέ, καθώς είναι απλή αλλά παράλληλα στιλάτη.


Αυτές ήταν λοιπόν οι σημερινές μου επιλογές από τα κατάστημα Luigi. Θα σας πρότεινα να πάτε να τσεκάρετε όλα τα σχέδια που σας έδειξα, και να ρίξετε μια ματιά και στα υπόλοιπα πράγματα που θα βρείτε στο e-shop τους, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τις φθινοπωρινές προσφορές, με εκπτώσεις που φτάνουν το -70%, στις ήδη χαμηλές τιμές τους. Τρέξτε λοιπόν να προλάβετε τις προσφορές και να παραγγείλετε τα δικά σας! Σε 1-3 εργάσιμες ημέρες θα βρίσκονται σπίτι σας! Προσφέρουν επίσης δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα αλλά και δωρεάν επιστροφή σε περίπτωση που κάτι δεν σας κάνει ή απλά δεν σας αρέσει! 😉

 


 

Luigi Footwear:

www.luigi.com.gr

@luigi_footwear Instagram

Luigi Footwear on Facebook

 


SP 250px - DoYouSpeakGossip

 

Photos by T. and me
Editing by me

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

2 comments on “For the love of shoes (and bags)

  1. Νομίζω πως μου άρεσαν εξίσου όλα τα παπούτσια και ασφαλώς λάτρεψα και το σακίδιο!
    (Είμαι σοβαρά, γιατρέ μου??? Πείτε μου!!!)
    😉
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά κ’ πολλές ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, κοριτσάρα μου!!

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge