Πώς να ταξιδέψετε οικονομικά αλλά ποιοτικά!

9 November, 2018

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για τα Χριστούγεννα, αλλά κάπου εκεί γύρω στα τέλη του Οκτώβρη, αρχίζω να σκέφτομαι χειμερινά ταξιδάκια σε κοντινούς προορισμούς. Και μπορεί ο καιρός να μην βοηθάει φέτος για να σκεφτούμε από τώρα τις χειμερινές μας διακοπές, αλλά όσο νωρίτερα τις κλείσουμε τόσο περισσότερες επιλογές θα έχουμε διαθέσιμες.

Ο δικός μου αγαπημένος προορισμός για αυτήν την περίοδο είναι το Ναύπλιο, αλλά δυστυχώς μου πέφτει κάπως μακριά. Δεν θα έλεγα όμως όχι, σε ένα ταξιδάκι στα Ζαγοροχώρια, στα Λουτρά Πόζαρ, στο Πήλιο, ή στην Λίμνη Πλαστήρα.

Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι να δω τι προσφορές υπάρχουν στο ίντερνετ, και που μας συμφέρει περισσότερο να πάμε. Στο σημείο αυτό, θα επισκεφτώ το site www.ekdromi.gr, το οποίο συγκεντρώνει καθημερινά αμέτρητες προσφορές, ξενοδοχείων με πολύ μεγάλη έκπτωση. Το ekdromi.gr σου δίνει την ευκαιρία να διανυκτερεύσεις σε πολύ ωραία ξενοδοχεία, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, σε πολύ οικονομικές τιμές. Η κάθε προσφορά είναι πολύ ξεκάθαρη στο τι περιλαμβάνει, καθώς αναγράφονται σε αυτήν αναλυτικά οι διάφορες παροχές του εκάστοτε ξενοδοχείου, καθώς και το ποσοστό των χρημάτων που εξοικονομείς από την κάθε μια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το site, να βρεις την προσφορά και τον προορισμό που σε ενδιαφέρει, και να την αγοράσεις (κάθε προσφορά «τρέχει» για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα). Έπειτα, επικοινωνείς με το ξενοδοχείο που έκλεισες μέσω της προσφοράς και κλείνεις τις ημέρες των διακοπών σου ανάλογα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.

Είναι πραγματικά απίστευτα εύκολο στην χρήση, και πάρα πολύ βολικό, και πιστέψτε με εξοικονομείτε πάρα πολλά χρήματα έτσι, και απολαμβάνετε το ταξίδι σας ξέγνοιαστοι.

Πριν μερικά χρόνια μάλιστα, είχαμε κλείσει σχεδόν τελευταία στιγμή τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Πρέβεζα, μέσω του ekdromi.gr, και είχαμε πάρα πολύ καλή εμπειρία με αυτό! Είχαμε κλείσει τότε μια καταπληκτική προσφορά, για διακοπές σε ένα πολύ ωραίο all-inclusive ξενοδοχείο, σε μια απίστευτα χαμηλή τιμή. Πιθανότατα ήταν οι πιο οικονομικές διακοπές που κάναμε ποτέ!

Σήμερα λοιπόν, το επισκέπτομαι και πάλι, με σκοπό να κλείσω από τώρα τον χειμερινό μας προορισμό, και προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο, γιατί οι προσφορές είναι πάρα πολύ καλές για να τις χάσετε!

Το άρθρο έγινε σε συνεργασία με το ekdromi.gr
Η άποψή μου είναι 100% ειλικρινής

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL

SHOP MY CLOSET




Feel free to Gossip about it:

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge