Aristry Indigo Skies limited edition collection | Review

10 April, 2015
Language: English

Artistry Indigo Skies collection by Amway review

 Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου αναγνώστες. Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, που σημαίνει ότι το Πάσχα είναι πλέον πολύ κοντά. Αν και ο καιρός μας δεν είναι ανοιξιάτικος, ελπίζω να μας κάνει καλή μέρα. Σκέφτηκα λοιπόν, ότι εφόσον έρχεται το Πάσχα, αντί να σας δείξω κάποιο outfit post, θα ήταν πιο κατάλληλο να σας ετοιμάσω κάποιο review (γιατί ξέρω ότι σας αρέσουν πολύ) και να αφήσω τα outfits για την επόμενη εβδομάδα.

Αυτά τα προϊόντα μου στάλθηκαν από την Amway, τον προηγούμενο μήνα και πραγματικά με το που έμαθα για την συλλογή ανυπομονούσα να τα δοκιμάσω. Είναι περιορισμένης έκδοσης, έχουν ήδη κάνει θραύση στη χώρα μας, και είναι τέλεια για την Άνοιξη. Φυσικά και τα φωτογράφισα με το που τα παρέλαβα για να μπορέσω να τα δοκιμάσω και να γράψω το review μου. Κάτω από κάθε review των προϊόντων, θα βρείτε μερικές ντροπιαστικές και υπερβολικά κοντινές φωτογραφίες μου στις οποίες φοράω τα κραγιόν και τη μάσκαρα. Συγχωρέστε με αν δεν είναι αρκετά καλές, αλλά είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι τέτοιο και μου ήταν το λιγότερο αμήχανο να τις βγάλω και να τις ανεβάσω τελικά εδώ. Θα βρείτε φωτογραφία του μολυβιού «στην πράξη» σε επόμενο review μου.

 

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Indigo Skies Sheer Lipsticks & Lipstick

Artistry Indigo Skies collection by Amway review  lipsticks

Ας ξεκινήσουμε από την συσκευασία αυτών των κραγιόν: Τα καπάκια τους είναι στριφογυριστά, και με αυτό εννοώ ότι δεν ανοίγουν με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά πρέπει να τα γυρίσεις, και να τραβήξεις μετά από κάτω το κραγιόν για να βγει. Αν και αρχικά αυτό μου φάνηκε περίεργο και «μπελαλίδικο», και αφού αναρωτήθηκα για μερικά δευτερόλεπτα πώς ακριβώς ανοίγουν, μετά συνειδητοποίησα ότι είναι πρακτικό σαν ιδέα, καθώς κάνει την μεταφορά τους εύκολη, μιας και δεν κινδυνεύει να τους φύγει το καπάκι όταν τα κουβαλάς μαζί σου στην τσάντα σου.

Artistry Indigo Skies collection by Amway review  lipsticks

Κυκλοφορούν σε 3 αποχρώσεις, και όπως μπορείτε να δείτε από τη συσκευασία, τα 2 είναι χρυσά με μαύρα καπάκια και το 3ο είναι μαύρο με χρυσό καπάκι για να τα ξεχωρίζεις. Τα 2 χρυσά, τα Sandstone, και Pink Quartz είναι αρκετά διαφανή (sheer). Έχουν μόνο μια υποψία χρώματος και είναι πολύ διακριτικά, για κάθε μέρα. Δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα και μια ωραία λάμψη σαν να είναι lip gloss, αλλά χωρίς το υπερβολικό προϊόν και την κολλώδη αίσθηση. Είναι κρεμώδη και όμορφα αλλά όπως προείπα αρκετά διαφανή.

Artistry Indigo Skies collection by Amway review  Sandstone sheer lipstick worn Artistry Indigo Skies collection by Amway review  worn

 Όσο για το 3ο, το Coral Sunrise, είναι επίσης κρεμώδες, και παρόλο που δεν είναι τόσο διαφανές όσο τα άλλα, και δεν περιγράφεται σαν διαφανές από την εταιρεία, δεν είναι ούτε κι αυτό τόσο έντονο. Δίνει στα χείλη σας ένα όμορφο κοραλί χρώμα, αλλά έχει μια διαφάνεια, απλά όχι όση τα άλλα 2. Ίσως με ένα ανάλογο μολύβι χειλιών από κάτω να δείχνει λιγότερο διαφανές.

Artistry Indigo Skies collection by Amway review  swatches/worn

 

 ARTISTRY SIGNATURE EYES™ Indigo Skies Volume Mascara in Blue

Artistry Indigo Skies collection by Amway review  blue mascara

Αυτή η mascara δίνει όντως όγκο στις βλεφαρίδες σας, αλλά τίποτα extreme. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της φυσικά είναι ότι έχει μπλε χρώμα, και είναι τέλειο για την Άνοιξη/Καλοκαίρι. Το χρώμα δεν είναι πάρα πολύ έντονο, αλλά είναι ότι πρέπει για να αναζωογονήσει το look σας. Μπορείτε να την φορέσετε από μόνη της, ή πάνω από την συνηθισμένη σας μαύρη μάσκαρα. Έτσι δείχνει στις βλεφαρίδες μου.

Artistry Indigo Skies collection by Amway review  blue mascar worn

Artistry Indigo Skies Eye Crayon in Dessert Sand

Artistry Indigo Skies collection by Amway review  dessert Sanda eye crayon

Τέλος, παρέλαβα το Eye Crayon στην απόχρωση Dessert Sand. Το μολύβι αυτό ήταν διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις, 2 μπλε, και μια μπεζ. Εμένα μου στάλθηκε η μπεζ, αλλά αυτό δεν με πειράζει καθόλου καθώς είναι ένα χρώμα που μπορώ να χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλα τα μακιγιάζ που κάνω. Το χρησιμοποιώ κυρίως στην εσωτερική γωνία του ματιού μου και κάτω από τα φρύδια, για να φωτίσει το βλέμμα μου. Έχει τη μορφή χοντρού μολυβιού αλλά μόλις το απλώσετε στο βλέφαρο, γίνεται σαν σκιά, και μπορείτε εύκολα να το απλώσετε και να το αναμείξετε με τις υπόλοιπες σκιές σας. Δοκίμασα να το φορέσω σκέτο σαν βάση, αλλά δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά, δεν ξεχώριζε κάποιο χρώμα πάνω στα δικά μου βλέφαρα. Έχει ελαφρώς ιριδίζον τελείωμα, κάτι που μου αρέσει πολύ και τραβάει την προσοχή στα κατάλληλα σημεία, φωτίζοντας το μακιγιάζ των ματιών σας.

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό review! Σας ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε! Τα λέμε την άλλη εβδομάδα με περισσότερα posts.

Εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

SHOP MY CLOSET

Language: English


Feel free to Gossip about it:

10 comments on “Aristry Indigo Skies limited edition collection | Review

  1. Να τις σβήσεις αμέσως τις φωτογραφίες! Είναι άθλιες!!!
    😉
    Παιδάκι μου, είσαι μουρλό? Τί έχουν? Μια χαρά είναι!!
    Φαίνονται πολύ όμορφα προϊόντα!
    Αχ, πόσα χρόνια έχω να βάλω μπλε μάσκαρα? Από την 5ήμερη μη σου πω?!
    😉
    Με ‘γεια, κοριτσάρα μου!
    Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση! Να περάσεις σούπερ!!!
    (Α, και δεν εννοούσα πως φαίνεσαι συνομήλικη με τη Λάσκαρη!!!! χαχαχαχα!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, ομορφιά μου!

    • χαχαχα Το ξέρω βρε, πλάκα σου έκανα για την Λάσκαρη! 😛
      Αχ αυτές οι κοντινές του προσώπου μου πολύ με ταλαιπώρησαν, και με δίχασαν για το αν τελικά θα τις ανέβαζα ή όχι. Αλλά ήθελα να σας δείξω τα χρωματάκια φορεμένα.
      Κι εγώ από τότε ίσως είχα να βάλω, μην σου πω και πιο παλιά. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχει επανέλθει η τάση και θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω μερικά μακιγιάζ τώρα την Άνοιξη και το καλοκαίρι.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Να’σαι καλά!
      Φιλάκια πολλά!
      Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! :* :* :* :*

  2. Η μάσκαρα φαίνεται τέλεια.. Δίνει τόσο χρώμα ίσα ίσα να τονίζει τα μάτια 🙂
    Πολύ ωραία που μας έδειξες και πως φαίνονται πάνω σου!!
    Kleoniki recently posted..March Favorites 2015My Profile

    • Σε ευχαριστώ πολύ Κλεονίκη μου.
      Υ.Γ. Απ’ότι φαίνεται ξέχασα να απαντήσω σε αυτά τα σχόλια! 😛

    • Ναι ευτυχώς δεν είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα. Θα την φορέσω περισσότερο το καλοκαίρι νομίζω.
      Ειδικά αν βαριέσαι να βαφτείς και θες κατι ανάλαφρο, αυτή η μάσκαρα είναι ότι πρέπει. 🙂

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge