Lotus & Caramel Oatmeal (Κρέμα βρώμης) | Συνταγή

28 September, 2025

Αυτό είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μας oatmeal, καθώς συνδυάζει το άλειμμα μπισκότων speculoos, με την καραμέλα γάλακτος. Γίνεται πανεύκολα, και αν έχετε τέτοιο άλειμμα στο σπίτι, και είστε λάτρης του μπισκότου Lotus, σίγουρα θα σας αρέσει και εσάς. Πάμε να δούμε την αναλυτική συνταγή!

Lotus & Caramel Oatmeal (Κρέμα βρώμης) | Συνταγή

Course: Breakfast

Ingredients

  • 1 κούπα γάλα ή νερό (για κάθε μερίδα) (μπορεί να γίνει και μισό-μισό)
  • 4κ.σ. βρώμη
  • Ζάχαρη ή κάποιο γλυκαντικό (προαιρετικά)
  • 1κ.σ. άλειμμα μπισκότου speculoos
  • Λίγη καραμέλα γάλακτος
  • 1 μπισκότο Lotus (για το ντεκόρ)

Instructions

  • Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, που το βάζουμε σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το γάλα, την βρώμη, την ζάχαρη,  και το άλειμμα μπισκότου, και ανακατεύουμε καλά.
  • Μόλις αρχίσει να παίρνει την πρώτη βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά, και αφήνουμε να σιγοβράσει, ανακατεύοντας ελαφρώς, μέχρι να πήξει όσο επιθυμούμε.
  • Αφαιρούμε από την φωτιά, και το ρίχνουμε σε ένα μπολάκι.
  • Ρίχνουμε από πάνω, λίγη καραμέλα γάλακτος, την οποία μπορείτε να την βρείτε έτοιμη στα σούπερ μάρκετ, σε προϊόντα όπως αυτό που σας δείχνω.
  • Τέλος, προσθέτουμε από ένα μπισκότο Lotus, και είναι έτοιμο!

Δείτε το βίντεο της συνταγής, εδώ:


Αν δοκιμάσετε την συνταγή, και ανεβάσετε κάποια φωτογραφία στο Instagram, μην ξεχάσετε να με κάνετε tag στο story ή το post σας, για να το δω και να κάνω repost (δυστυχώς δεν μου εμφανίζει τα tag από ιδιωτικά προφίλ).

 

Follow me on:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / TWITTER / INSTAGRAM

YOUTUBE CHANNEL




Feel free to Gossip about it:

Leave a Reply

Thank you so much for stopping by my blog. I read and appreciate every comment

  • Please leave your blog's link in the "website" box and NOT in the comment text
  • All extra links in the comment text will be deleted
  • Read the full comment policy here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge